|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Debiut w tv i na torze ;)
Wojtek88 - Pon Maj 07, 2012 22:35 Temat postu: Debiut w tv i na torze ;) Dziś o 17:30 był odcinek Operacji Tuning na TVN TURBO, gościnnie brałem w nim udział
krótka relacja:
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
Pozdrawiam
Markzo - Wto Maj 08, 2012 04:40
dałeś radę gdzie ten tor się znajduję?
BTW, troche straszy TWoj civ pod maską 153KM?? coś więcej napisz
Wojtek88 - Wto Maj 08, 2012 09:00
STW Center, niedaleko wielkiej góry śmieci Autko 1989, pod maską brzydko, bo blacharz, źle zabezpieczył komorę i jest cała bródna i zakurzona Jak na debiut to się cieszę, trochę się bałem o auto, bo nie mam umiejętności aż takich żeby wykorzystywać 100% możliwości auta
153 KM?
SILNIK: D16Z2 po remoncie na oem’ach, obróbka głowicy, odelżone zawory, zrobione na dwa kąty, przepolerowane kanały, ostry wałek GMS, regulowane kółko rozrządu Vision, separatorki kabli zapłonowych Vision,
UKŁAD DOLOTOWY: i-VT zakończone stożkiem K&N, parówa Simoty czeka na montaż,
UKŁAD WYDECHOWY: 2,4” na dwóch przelotach, końcowa puszkaHKS Super Drager,
ELEKTRONIKA: OBD1, shiftlight - Crome – wystroimy.pl.
leszczu - Wto Maj 08, 2012 09:57
Fajnie wyszło
maniaq - Sro Maj 09, 2012 09:02
Zawitalbys na spota kiedys
Nawierzchnia masakryczna, pewnie scina opony strasznie, ale na pewno fajne doswiadczenie wystapic w takim porgramie
bociannielot - Sro Maj 09, 2012 09:33
Wojtek88, czekamy na występ roverem
greg-si - Sro Maj 09, 2012 18:56
maniaq, bemowo ścina opony Zresztą jak każdy beton
STW to chyba w części drugiej kostka ekologiczna (ta z dziurami). Prawie tam wylądowałem w zimę na pojeżdżawce
PS. Kładzie Ci się ostro fura w zakrętach.
slax - Sro Maj 09, 2012 19:03
widziałem ten odciniek i od razu skojażyłem że to ty Nawet foty Twojej szukalem na forum dla potwierdzenia bo mi żonka nie chciała wieżyć
maniaq - Czw Maj 10, 2012 13:19
Radom pod tym wzgledem chyba najprzyjemniejszy, bo rowno zawija gume Ostatnio w kielcach bylem, to ten tor tez ma bardzo dobra nawierzchnie.
Niestety Bemowo i Ulez ktore mam bllisko masakruja opony, wlasciwie jeden komplet na jedno upalanie przy moim nawet nie najmocniejszym aucie O_o
greg-si - Czw Maj 10, 2012 13:46
maniaq, ja zimówki na bemowie załatwiłem nieźle
Jest jeszcze pośrednie Legionowo. No i Słomczyn ale tam to masakra dla całego auta
maniaq - Czw Maj 10, 2012 13:49
legionow masz na mysli policyjne place ? male to i nie ma tam chyba imprez poza rajdami np mazowieckimi szutrami - a to juz jest masakra po jakich oni placach jezdza....
Slomka byla zaniedbana ale ponoc polatali ja... jak bedzie okazaja sprawdze czemu masakra ? troche blota, troche asfaltu "daily routine"
greg-si - Czw Maj 10, 2012 13:58
maniaq, policja ma tam swój tor. Są filmiki w necie. Nie ma tragedii.
Obczaj AK Polski (Bemowo, najbliższy to niedziela 3.06, postaram się być), AK Królewski (robi pojeżdżawki w Legionowie i nie tylko) i AK Rzemieślnik (organizuje w Słomczynie, najbliższy termin to 26.05 ale wiadomo, zlot).
maniaq - Czw Maj 10, 2012 14:00
bylem na torze przy okazji mazowieckich szutrow. IMHO ten tor -jajec nie urywa Ja tam lubie pojezdzawki, bo w rajdach malo sie najezdze i tam sie jezdzi an okraglo jak chce sie czasy krecic, a ja lubie czasem sie pobawic
ADI-mistrzu - Czw Maj 10, 2012 16:44
To ja jestem z Legionowa i nie wiedziałem że na policji się da...
P.S.
Po polerowaniu kanałów powinno się je papierkiem ściernym porysować w kształt spirali, paliwo odparowuje momentalnie po kapnięciu na taką powierzchnię. Polerowane ścianki je skraplają.
Wojtek88 - Czw Maj 10, 2012 17:24
ADI-mistrzu napisał/a: | To ja jestem z Legionowa i nie wiedziałem że na policji się da...
P.S.
Po polerowaniu kanałów powinno się je papierkiem ściernym porysować w kształt spirali, paliwo odparowuje momentalnie po kapnięciu na taką powierzchnię. Polerowane ścianki je skraplają. |
Da się w Legionowie, będzie tam zlot Civic 4G w wakacje
|
|