|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG ZR] Możliwość wymiany lakierowanej częsci lusterka
Mafioz - Nie Maj 20, 2012 10:37 Temat postu: [MG ZR] Możliwość wymiany lakierowanej częsci lusterka Witajcie,
Niedawno zakupiłem swój pierwszy samochód jakim jest MG ZR od forumowicza piter34
Pierwsze co to problem z lusterkiem, prawe jest przestawione tzn działa jak od anglika, czytałem że da sie to przestawić coś tam trzeba podważyć itd lecz ja rozważam inną opcję a mianowicie wymianę lusterek na elektryczne + dokupienie za marne grosze sterownika.
I tu rodzi się pytanie, raczej nie dostanę lusterek w kolorze karoserii więc czy da się zrobić tak, żeby ten polakierowany element przełożyć z moich starych manualnych lusterek do nowych elektrycznych żeby nie odstawały kolorystycznie a też nie trzeba było malować nic po wymianie lusterek?
Pozdrawiam.
leszczu - Nie Maj 20, 2012 10:39
Mafioz napisał/a: | I tu rodzi się pytanie, raczej nie dostanę lusterek w kolorze karoserii więc czy da się zrobić tak, żeby ten polakierowany element przełożyć z moich starych manualnych lusterek do nowych elektrycznych żeby nie odstawały kolorystycznie a też nie trzeba było malować nic po wymianie lusterek? |
Da się bez problemu to zdjąć. Podważasz od dołu delikatnie i tyle.
Mafioz - Pon Maj 21, 2012 14:28
to fajnie, dziękuje za szybką odpowiedź, temat można w sumie zamknąć ^^
[ Dodano: Pon Maj 21, 2012 15:28 ]
Jeszcze jedno pytanie, czy lusterka od rover 45 pasują do mg zr? czy tylko mogę liczyć na lusterka z rover 25?
Bo np. nie wiem czy to pasuje bo mocowanie jakby inne trochę.
jak myślicie?
leszczu - Pon Maj 21, 2012 14:36
Mafioz napisał/a: | Jeszcze jedno pytanie, czy lusterka od rover 45 pasują do mg zr? czy tylko mogę liczyć na lusterka z rover 25?
Bo np. nie wiem czy to pasuje bo mocowanie jakby inne trochę.
jak myślicie? |
Od R45 nie podejdą.
|
|