|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R400] - spawy
michalek - Nie Maj 20, 2012 22:50 Temat postu: [R400] - spawy Rozbierając dzisiaj dupkę mojego Roverka celem poprowadzenia nowych kabelków do głośników z tyłu, zauważyłem spawy... me pytanie brzmi, czy to jest robione przez kogoś z zewnątrz, czy w fabryce tak robili?
(czego ja się łudzę... ale spytam i tak).
greg-si - Pon Maj 21, 2012 05:27
Fabryka
Aro_1988 - Pon Maj 21, 2012 18:18 Temat postu: [R400] - spawy Sorki, ale to co widzę na zdjęciu to nie aby przypadkiem masa zabezpieczajaca spawy? spawy to masz chyba przykryte tą masą...
michalek - Pon Maj 21, 2012 18:22
Ok, mało treściwie się wyraziłem. Chodzi o spawy pod masą. Cieszę się, że to fabryczne... ciekawe tylko, czemu w tylu miejscach spawali
PS: Jeśli cały Rover jest tak wytrzymały, jak jego gałka od zmiany biegów, to ja jestem w siódmym niebie Dam wieczorem zdjęcie, jak wygląda moja gałka potraktowana piłką
Aro_1988 - Pon Maj 21, 2012 21:09
michalek napisał/a: | Ok, mało treściwie się wyraziłem. |
Nic nie szkodzi , chyba to ja po prostu źle zrozumiałem
michalek napisał/a: | Dam wieczorem zdjęcie, jak wygląda moja gałka potraktowana piłką |
Hehe nie bądź taki drastyczny dla Swojego R
sobrus - Sro Maj 23, 2012 07:06
michalek napisał/a: | Ok, mało treściwie się wyraziłem. Chodzi o spawy pod masą. Cieszę się, że to fabryczne... ciekawe tylko, czemu w tylu miejscach spawali
PS: Jeśli cały Rover jest tak wytrzymały, jak jego gałka od zmiany biegów, to ja jestem w siódmym niebie Dam wieczorem zdjęcie, jak wygląda moja gałka potraktowana piłką |
Może to pozostałości z przeróbki Hondy Domani na Rovera HHR
U mnie jest tak samo.
|
|