|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [MG TF] Wizualny Tuning MG TF
Creme - Wto Cze 19, 2012 20:00 Temat postu: [MG TF] Wizualny Tuning MG TF Witam przedstawię wam kilka materiałów co udało mi się wygrzebać w internecie na forach brytyjskich itp.
Jak widać na zdjęciach kierownica jest po prawej stronie czyli Anglik, Tuning Brytyjski bardzo mnie zachwycił mam zamiar coś podobnego zrobić ale w moim guście wystylizować samochód. Auto zaprojtktowane i wykonanie jak dla mnie wspaniale znalazłem na youtubie jakaś hiszpańską firmę co zrobiła boty kit do MG TF sami zobaczcie
BODY KIT MG TF
o drzwiach to już nie wspomnę mega
Posiadam fundusze i chęci na zrobienie coś extra zobaczymy jak mi pójdzie na razie zbieram kontakty firmy albo ludzi którzy mi pomogą w realizacji tego pomysłu.
Wpadłem na ten pomysł nie dawno bo miałem zamiar sprzedać MG TF mojego i kupić coś lepszego miałem na oku Porsche 986 Boxster (1996–2004) ale NIE !
mieszkam nie dużym mieście około 100tyś ludzi i lubię mieć coś innego niż inni prawdopodobnie na 99% mam w mieście jako jedyny MG TF więc chce iść o kolejny krok dalej mam nadzieje pójdzie po mojej myśli, nie mam zamiaru robić z tego jakieś popeliny i nie będzie w rodzaju wiejskiego tuningu wszystko konkretnie i na temat i się brać za coś takiego to porządnie po prostu mogę napisać trzeba mieć na to kasę.
Mam do was pytanie nie znacie kogoś kto by mi pomógł w realizacji tych planów ?
Firq - Wto Cze 19, 2012 20:21
no dobra wszystko fajnie ale ten body kit z hiszpani do tego ze zdjęć to śmiech na sali a jak chcesz takiego kita zrobić co z YT to odpuść takie moje zdanie
rovek - Wto Cze 19, 2012 20:28
MG TF X-Power jak najbardziej kozak ale nie przekombinuj, żadnych lamp lexusów ani przerabiania na inne samochody. Najlepiej bodykit X-Power ale clear czyli wszystko w jednym kolorze.
lambo doors... porażka.
|
|