|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [ROVER 200] Proszę oceńcie ten samochód. Wersja SilverStone
Roverek86 - Nie Lip 15, 2012 16:56 Temat postu: [ROVER 200] Proszę oceńcie ten samochód. Wersja SilverStone Cześć.
Jestem na etapie szukania sobie samochodu. Bardzo interesuje mnie marka Rover.
Nie znam nikogo kto mógłby mi doradzić więc zapytuję tutaj.
Czy Roverek w wersji Silverstone jest godny polecenia?
Znalazłem takiego:
http://romcar.waw.pl/rove...talacja_gazowa/
Sprzedaje go właściciel warsztatu samochodowego w Warszawie więc wydaje się sensowną propozycją?
Co myślicie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
pelson91 - Nie Lip 15, 2012 16:57
WPR, moje okolice
Przedni prawy błotnik na bank w innym kolorze niż reszta, cena wysoka
tasior214 - Nie Lip 15, 2012 17:07
cena zdecydowanie za wysoka fak faktem jest to wyposarzenie najlepsze ale nie za takie pieniadze
plemaster - Pon Lip 16, 2012 08:46
Prezentuje się ładnie...ale o 600 zł mniej dałem za swojego SDi prawie 3 lata temu....co prawda nie mam wersji silverstone ale też dość bogato wyposażony i w bardzo ładnym stanie. Możesz zadzwonić i zapytać o normalniejszą cenę
leszczu - Pon Lip 16, 2012 10:51
Jaka to bogata wersja Brak klimy, halogenów. Cena też dość wysoka. Przód na bank robiony. No i kto wymienia sprzęgło przy 136 tyś Ogólnie jeśli jesteś dalej zainteresowana to mocno się targuj, max co można dać to okolice 6500-7000 zł.
plemaster - Pon Lip 16, 2012 22:55
O bez kitu nie zwróciłem coś uwagi na ten brak klimy;P...czarna skóra i brak klimy? ja bym na wstępie podziękował
brkzzz - Wto Lip 17, 2012 18:30
Cena, jakby badał rynek, a nie chciał sprzedać, choć kawał czasu zainwestowano w picowanie.
J.w. przedni błotnik malowany, cały lakier wygląda na odświeżany.
Trochę dziwna konfiguracja, podgrzewane fotele i brak klimy.
Jest poduszka pasażera, w opisie brak.
Jak na moje oko poziom płynu wspomagania poniżej min.
Roverek86 - Wto Lip 17, 2012 19:19
Dzięki za odpowiedzi.
Odnośnie braku klimy bym tak nie narzekał, chociaż tego też nie zauważyłem. Ostatecznie przekłada się to na niższe spalanie w lato. Najważniejsze, że ma instalacje gazową. Najważniejsze dla mnie, oczywiście. Nie widzi mi się kupowanie bez a potem wstawianie nowej.
Jeszcze raz dzięki.
brkzzz - Wto Lip 17, 2012 20:07
Nie wiem jakie są dokładnie ceny sekwencji do R214, ale wydaje mi się, że cena jest taka, że mógłbyś kupić podobny egzemplarz i samodzielnie zlecić dołożenie LPG. Czyli za dużo.
Co do skórzanej tapicerki - jest to tragedia jeśli nie ma się klimy, niektórzy są zdania, że nawet klima nic nie daje i takie fotele muszą być wentylowane i ogrzewane. Te są podgrzewane, czyli zimą będzie ok, ale latem... przykleisz się
Jeśli Cię to nie odstrasza, a ten egz. działa i jeździ tak jak wygląda to jest to niezła okazja
leszczu - Sro Lip 18, 2012 10:51
brkzzz napisał/a: | Co do skórzanej tapicerki - jest to tragedia jeśli nie ma się klimy, niektórzy są zdania, że nawet klima nic nie daje i takie fotele muszą być wentylowane i ogrzewane. Te są podgrzewane, czyli zimą będzie ok, ale latem... przykleisz się |
Zawsze można się z kimś zamienić.
HiS - Sob Lip 21, 2012 16:59
Te podgrzewanie foteli to fabryczne raczej nie jest, przy lewarku widać wmontowane na janka włączniki podgrzewania, plus po prawej wydłubany taki włącznik. Poza tym cena... w głowę niech sprzedający się puknie.
|
|