Zobacz temat - [MG ZT] przed_liftowy vs. po_liftowy

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - [MG ZT] przed_liftowy vs. po_liftowy

redcloud - Pią Lip 20, 2012 12:32
Temat postu: [MG ZT] przed_liftowy vs. po_liftowy
Witajcie,
Ponieważ zbliża sie czas kiedy będę musiał kupić drugie autko (żona jest zakochana w naszej 45) mój wybór padł na MG ZT w dieslu (z przyczyn rozliczeń firmowych musi być diesel).

Moje pytanie brzmi, czy warto szukać wersji przed czy poliftowej (w zasadzie obie mi się podobają). Czy ZT też tak jak R75 miał różne wyświetlacze w zależności od wyposażenia?
Planuję kupić do niego jakiś kombajn multimedialny 2din, więc to czy ma Harmony czy inne mnie w zasadzie nie obchodzi ale może w najlepszym radiu montowanym w serii są najlepsze głośniki?

Doradźcie :)

sash997 - Pią Lip 20, 2012 17:01

jak jest harman to głośniki też są harman kardon z tym że jak bedziesz chciał zakładać stacje to najlepiej jakby sie trafiło auto ze zwykłym radiem bo jak bedzie duży ekran to wiązke od głośników z bagażnika bedziesz musiał ciągnąć
redcloud - Pią Lip 20, 2012 22:13

sash997, kompletnie nie rozumiem. A wiązka z tylnych głośników już nie jest pociągnięta?
haszczyc - Pią Lip 20, 2012 22:21

redcloud, chyba chodzi mu o to że wzmacniacz jest z tyłu ? nie wiem :D
sash997 - Pią Lip 20, 2012 22:40

chodzi o to że radio masz w bagażniku jak masz TV i panel z dużym wyświetlaczem i z bagażnika rozchodzi się wiązka na głośniki
redcloud - Sob Lip 21, 2012 09:26

Czyli, że na desce mam tylko panel wyświetlacza, natomiast radio, wzmacniacz mam w bagazniku? a plyty cd/dvd i pendrivey to gdzie wpinam?
sash997 - Sob Lip 21, 2012 13:02

redcloud napisał/a:
Czyli, że na desce mam tylko panel wyświetlacza, natomiast radio, wzmacniacz mam w bagazniku?

dokładnie tak a cd w zmieniarke jeśli jest takowa to też w bagażniku lub w schowku przed pasażerem, DVD i pamięci przenośne w seryjnym zestawie niema takiej opcji z tego co wiem

redcloud - Sob Lip 21, 2012 13:50

sash997, ale ja chce wywalic seryjnego grajka i wstawic kombajn 2 din wlasnie z dvd +navi+ tv (byl gdzies na forum takie wątek). Więc zmieniarki nie potrzebuję.
sash997 - Sob Lip 21, 2012 16:47

wiem o tym... ja ci tłumacze jak jest w serii