|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [Rover 200] Porada w kwestii zakupu auta BARDZO PILNE !
SajmonSMK - Pią Sie 03, 2012 15:19 Temat postu: [Rover 200] Porada w kwestii zakupu auta BARDZO PILNE ! Witam Klubowicze !
Z racji pospiechu, prosze o szybka pomoc. Na imie mam Szymon, wasze forum i strone klubowa zaczalem przegladac, gdyz niecale 4 lata temu bylem na kupnie Rovera 200, ale wpadla mi okazyjnie Toyota Corolla. Dzisiaj jednak dostalem informacje o okazyjnym Roverze 200. O godz. 17 mam wyruszyc na ogledziny. Jedyne co do tej pory sie dowiedzialem o samochodzie to:
-silnik 1.8Vi
-przebieg 106 tys
-grudzien 1999
-elektryczne szyby, lusterka, klimatyzacja
-cena 4000 pln
Czy warto sie w ogole interesowac ta oferta i zasuwac na podkrakowska wioske ( wyjezdzalbym z krakowa ) ? Wiem, ze informacji niewiele, z miejsca postaram sie cos wiecej skrobnac. Na co szczegolnie zwracac uwage ? Gdzie w Krakowie moglbym podjechac ? Moze jakis klubowicz-mechanik z Krakowa moglby mi pomoc i go obejrzec razem ze mna ? Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz. Ew. bledy i naruszenia regulaminu poprawie gdy juz kwestie samochodu bede mial wyjasniona.
pistolet - Sob Sie 04, 2012 07:56
Porządny mechanik od Roverów w Krakowie to pan Paweł Midowicz (informacje znajdziesz w dziale warsztaty na stronie roverki.pl), ale szczerze wątpie, żeby znalazł czas na jazdę testową. Możesz dzwonić do niego i powiedzieć że przywieziesz mu auto, to może Ci go sprawdzi jak znajdzie czas. Ja ilekroć chciałem się do niego umówić z byle czym, to czekałem 2 tygodnie minimum, nawet do miesiąca.
leszczu - Sob Sie 04, 2012 09:14
Może się przyda.
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=15124
Te 4000 tyś za 1.8VVC jest dość podejrzane. Sprawdź go koniecznie pod względem HGF.
|
|