|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [r200vi] czyj to samochod? czy ktos wie o nim cos wiecej??
rieger - Wto Sie 21, 2012 23:07 Temat postu: [r200vi] czyj to samochod? czy ktos wie o nim cos wiecej?? witam
Planuje zakup drugiego juz R i znalazlem oferte R200vi na alergo. Na bocznych szybach ma naklejki roverki.pl wiec wnioskuje ze to kogos z forum. Czy ktos cos wie o tym aucie? Moze sam wlasciciel sie wypowie? pozdrawiam
http://otomoto.pl/rover-2...-C25557256.html
brkzzz - Sro Sie 22, 2012 01:02
Heh, tez już oglądałem to ogłoszenie. Trochę drogi, ale to chyba dlatego ze w sumie nie ma tak dużo tych VVC, jak 1.4 czy 1.6. Znalazłem tez właściciela na forum, ale nie ma żadnych postów o modach, ogólnie mało się udziela.
7Tomi - Sro Sie 22, 2012 07:04
OT
A ze zdjęcia koła wychodzi, że ma opony założone "na odwrót"
bioly - Sro Sie 22, 2012 08:23
Widac lekkie wgniecienie na drzwiach i moze inny kolor drzwi ? Albo ja mam monitor taki brudny xd
sTERYD - Sro Sie 22, 2012 08:32
Tomi_114 napisał/a: | A ze zdjęcia koła wychodzi, że ma opony założone "na odwrót" |
chyba jednak nie. zobacz gdzie jest zacisk
brkzzz - Sro Sie 22, 2012 10:47
rieger napisał/a: | Widac lekkie wgniecienie na drzwiach i moze inny kolor drzwi ? Albo ja mam monitor taki brudny xd
|
Jest małe punktowe wgniecenie na drzwiach kierowcy, ale to "wielkie" to fabryczne przetłoczenie.
Bardzo ciężko ocenić ten lakier ze zdjęć, tak naprawdę to jest taki lekki kameleon (sam mam taki na R200, MBB lub MNX, nie pamiętam dokładnie) i często 2 elementy, które są koło siebie pod ciut innym kątem wyglądają na różne odcienie.
|
|