Zobacz temat - [MG ZR 160] Proszę o opinię

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - [MG ZR 160] Proszę o opinię

gaxik - Sob Wrz 22, 2012 18:12
Temat postu: [MG ZR 160] Proszę o opinię
witam mam zamiar kupic sobie mg zr 160 czy ktos moze cos powiedziec na temat tych zdjec

http://otomoto.pl/mg-zr-m...-C26103413.html

pelson91 - Sob Wrz 22, 2012 18:16

podoba mi się, nie mam się do czego przyczepić :)
Raptile - Sob Wrz 22, 2012 18:35

napewno nie ma ESP. Troche tani jak za Zr-a w tym roczniku, kompter pokładowy to chodzi chyba o zegarek :D 6x eir bag ? haha ciekawe gdzie ;) 2 max ;)

Max wyposazenie ? a gdzie szyber ?

Można obejrzeć , ale obawiam sie ze w pakiecie moze byc HGF ;)

na podstawie tych zdjec niema sie do czego doczepić wizalnie

gaxik - Sob Wrz 22, 2012 19:06

hgf what is this :P

[ Dodano: Sob Wrz 22, 2012 20:06 ]
a takie wyposazenie max to co maja inne oczywiscie te przed liftem

kzrr - Sob Wrz 22, 2012 19:07

gaxik napisał/a:
hgf what is this :P

head gasket failure ;)

Pawkaz - Sob Wrz 22, 2012 19:08

gaxik napisał/a:
hgf what is this

Uszczelka pod glowica

mzas - Sob Wrz 22, 2012 19:22

Nawet GNIAZDO 12V jest ;D

Z tyłu coś mi się spasowanie zderzaka nie podoba z prawej strony ale to może być tylko jakiś refleks czy coś.
Brak fotek silnika to dużo na ten temat nie można powiedzieć.

Ogólnie do obejrzenia w rzeczywistości bo do czegoś większego nie można się przyczepić z tych zdjęć.
Cena taka bo samochód jest nieopłacony. Po opłatach cena się trochę podniesie ;-) .

brkzzz - Sob Wrz 22, 2012 20:05

Egzemplarz wygląda na zadbany, wart oglądnięcia :]
Ale opis woła o pomstę do nieba...
"INDYWIDUALNIE OSZKLENIE PRZECIWSŁONECZNE" - WTF?

gaxik - Sob Wrz 22, 2012 20:19

heh moze sam szybe wstawil ;P
Bidi - Sob Wrz 22, 2012 20:50

jutro jade go ogladac i powiem co po ogledzinach zobaczylem ;)

[ Dodano: Sob Wrz 22, 2012 21:50 ]
Raptile napisał/a:

Można obejrzeć , ale obawiam sie ze w pakiecie moze byc HGF ;)

pytalem i mowil ze jest wsyztsko oki ale jutro bede wiedzial na 100% co i jak

gaxik - Nie Wrz 23, 2012 10:15

a co bidi ty tez szukasz zr
leszczu - Nie Wrz 23, 2012 10:45

Raptile napisał/a:
Można obejrzeć , ale obawiam sie ze w pakiecie moze byc HGF

Raptile, czy dla ciebie każdy Rover/MG z silnikiem k-series musi mieć w pakiecie HGF ?? ;>
gaxik napisał/a:
hgf what is this

http://www.roverki.pl/por...o-jest-hgf.html
Tutaj masz objawy wypalonej uszczelki.
http://www.roverki.pl/por...objawy-hgf.html

Co do auta, to faktycznie na fotach ładnie się prezentuje. Ale ta cena jest dość podejrzana, ale osobiście nie wierze w takie okazje. Koniecznie go sprawdź pod względem uszczelki i czy dobrze się wkręca do odcinki.

Bidi - Nie Wrz 23, 2012 10:52

gaxik napisał/a:
a co bidi ty tez szukasz zr

tak ogolnie poszukuje MG ZR,ZS lub ZT oglaldlame juz z 5 sztuk i powiem tyle masakra ;/ a co do tego MG ZR czarnego to jedno wielkie klamstwo ehh a wiec zaczynam

1. auto przyjechalo na lawecie a nie na kolach
2. z silnika leje sie olej, dokladnie nie wiem skad ale caly altelnator pasek porozrywany, i cala lewa strona w oleju( sprzedajacego dziadek powiedzial ze to tylko trzebaumyc i bedzie cacy:D to czemu nie umyl i odrazu by lepiej wygladalo)
3. samochod na 99% caly malowany, pousychana szpachla na zderzaku, blotniku prawym, rdza na lewym kierunku i na drzwiach lewych, nakola od srodka w rdzy, klapa malowana napewno co do dachu nie wiaodmo bo ogolnie samochod byl brudny i nie wsyzstko dalo sie wylapac
4. ogolnie w siulniku jakies zalepiane miejsca slinkonem,
5. HGF nie zauwazaylem plyn i olej oki al enie patrzylem juz czy uszczelka byla zmieniana

obejrzalem go z zewnatrz nawet nie jezdzilem bo to nie bylo sensu, ciesze sie ze to na miejscu bylo bo jak bym mial jechac w polske to nie wiem co bym gosciowy zrobil, masakra ;/

leszczu - Nie Wrz 23, 2012 11:04

No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. :/ Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł. :wink:
Bidi - Nie Wrz 23, 2012 11:08

leszczu napisał/a:
No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. :/ Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł. :wink:

mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by :mrgreen: wiec tylko kupowac heheh

pelson91 - Nie Wrz 23, 2012 11:21

niezła mina. na zdjęciach wyglądał bdb.
brkzzz - Nie Wrz 23, 2012 11:34

Bidi napisał/a:
leszczu napisał/a:

mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by :mrgreen: wiec tylko kupowac heheh

Przecież w opisie stoi: "AUTO PO OPŁATACH CELNYCH CŁO I VAT"
To też nieprawda? :|

Bidi - Nie Wrz 23, 2012 11:50

brkzzz napisał/a:
Bidi napisał/a:
leszczu napisał/a:

Przecież w opisie stoi: "AUTO PO OPŁATACH CELNYCH CŁO I VAT"
To też nieprawda? :|

zapomialem dodac kolejny punkt ;p a w ogloszeniu po prawej stronie jest napisane ze do opłat :D