|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [MG ZR 160] Proszę o opinię
gaxik - Sob Wrz 22, 2012 18:12 Temat postu: [MG ZR 160] Proszę o opinię witam mam zamiar kupic sobie mg zr 160 czy ktos moze cos powiedziec na temat tych zdjec
http://otomoto.pl/mg-zr-m...-C26103413.html
pelson91 - Sob Wrz 22, 2012 18:16
podoba mi się, nie mam się do czego przyczepić
Raptile - Sob Wrz 22, 2012 18:35
napewno nie ma ESP. Troche tani jak za Zr-a w tym roczniku, kompter pokładowy to chodzi chyba o zegarek 6x eir bag ? haha ciekawe gdzie 2 max
Max wyposazenie ? a gdzie szyber ?
Można obejrzeć , ale obawiam sie ze w pakiecie moze byc HGF
na podstawie tych zdjec niema sie do czego doczepić wizalnie
gaxik - Sob Wrz 22, 2012 19:06
hgf what is this
[ Dodano: Sob Wrz 22, 2012 20:06 ]
a takie wyposazenie max to co maja inne oczywiscie te przed liftem
kzrr - Sob Wrz 22, 2012 19:07
gaxik napisał/a: | hgf what is this |
head gasket failure
Pawkaz - Sob Wrz 22, 2012 19:08
Uszczelka pod glowica
mzas - Sob Wrz 22, 2012 19:22
Nawet GNIAZDO 12V jest
Z tyłu coś mi się spasowanie zderzaka nie podoba z prawej strony ale to może być tylko jakiś refleks czy coś.
Brak fotek silnika to dużo na ten temat nie można powiedzieć.
Ogólnie do obejrzenia w rzeczywistości bo do czegoś większego nie można się przyczepić z tych zdjęć.
Cena taka bo samochód jest nieopłacony. Po opłatach cena się trochę podniesie .
brkzzz - Sob Wrz 22, 2012 20:05
Egzemplarz wygląda na zadbany, wart oglądnięcia
Ale opis woła o pomstę do nieba...
"INDYWIDUALNIE OSZKLENIE PRZECIWSŁONECZNE" - WTF?
gaxik - Sob Wrz 22, 2012 20:19
heh moze sam szybe wstawil
Bidi - Sob Wrz 22, 2012 20:50
jutro jade go ogladac i powiem co po ogledzinach zobaczylem
[ Dodano: Sob Wrz 22, 2012 21:50 ]
Raptile napisał/a: |
Można obejrzeć , ale obawiam sie ze w pakiecie moze byc HGF |
pytalem i mowil ze jest wsyztsko oki ale jutro bede wiedzial na 100% co i jak
gaxik - Nie Wrz 23, 2012 10:15
a co bidi ty tez szukasz zr
leszczu - Nie Wrz 23, 2012 10:45
Raptile napisał/a: | Można obejrzeć , ale obawiam sie ze w pakiecie moze byc HGF |
Raptile, czy dla ciebie każdy Rover/MG z silnikiem k-series musi mieć w pakiecie HGF
http://www.roverki.pl/por...o-jest-hgf.html
Tutaj masz objawy wypalonej uszczelki.
http://www.roverki.pl/por...objawy-hgf.html
Co do auta, to faktycznie na fotach ładnie się prezentuje. Ale ta cena jest dość podejrzana, ale osobiście nie wierze w takie okazje. Koniecznie go sprawdź pod względem uszczelki i czy dobrze się wkręca do odcinki.
Bidi - Nie Wrz 23, 2012 10:52
gaxik napisał/a: | a co bidi ty tez szukasz zr |
tak ogolnie poszukuje MG ZR,ZS lub ZT oglaldlame juz z 5 sztuk i powiem tyle masakra a co do tego MG ZR czarnego to jedno wielkie klamstwo ehh a wiec zaczynam
1. auto przyjechalo na lawecie a nie na kolach
2. z silnika leje sie olej, dokladnie nie wiem skad ale caly altelnator pasek porozrywany, i cala lewa strona w oleju( sprzedajacego dziadek powiedzial ze to tylko trzebaumyc i bedzie cacy:D to czemu nie umyl i odrazu by lepiej wygladalo)
3. samochod na 99% caly malowany, pousychana szpachla na zderzaku, blotniku prawym, rdza na lewym kierunku i na drzwiach lewych, nakola od srodka w rdzy, klapa malowana napewno co do dachu nie wiaodmo bo ogolnie samochod byl brudny i nie wsyzstko dalo sie wylapac
4. ogolnie w siulniku jakies zalepiane miejsca slinkonem,
5. HGF nie zauwazaylem plyn i olej oki al enie patrzylem juz czy uszczelka byla zmieniana
obejrzalem go z zewnatrz nawet nie jezdzilem bo to nie bylo sensu, ciesze sie ze to na miejscu bylo bo jak bym mial jechac w polske to nie wiem co bym gosciowy zrobil, masakra
leszczu - Nie Wrz 23, 2012 11:04
No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł.
Bidi - Nie Wrz 23, 2012 11:08
leszczu napisał/a: | No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł. |
mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by wiec tylko kupowac heheh
pelson91 - Nie Wrz 23, 2012 11:21
niezła mina. na zdjęciach wyglądał bdb.
brkzzz - Nie Wrz 23, 2012 11:34
Bidi napisał/a: | leszczu napisał/a: | No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł. |
mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by wiec tylko kupowac heheh |
Przecież w opisie stoi: "AUTO PO OPŁATACH CELNYCH CŁO I VAT"
To też nieprawda?
Bidi - Nie Wrz 23, 2012 11:50
brkzzz napisał/a: | Bidi napisał/a: | leszczu napisał/a: | No i wszystko jasne. Opis bajka, a stan kiepski. Z resztą tak jak pisałem wyżej, cena była dość podejrzana i teraz nawet ja bym nie dał za niego tych 8000 zł. |
mysle ze by chcial ok 8 tys ale plus oplaty wiec ok 1.5 tys wychodzi prawie 10 by wiec tylko kupowac heheh |
Przecież w opisie stoi: "AUTO PO OPŁATACH CELNYCH CŁO I VAT"
To też nieprawda? |
zapomialem dodac kolejny punkt a w ogloszeniu po prawej stronie jest napisane ze do opłat
|
|