Zobacz temat - tragedia :(

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - tragedia :(

tomkos - Nie Paź 28, 2012 15:26
Temat postu: tragedia :(
Wracając z warszawy widdziałem ten wypadek i widziałem tego rovera czarne 75 zastanawiałem się czy to ktoś z forum ale już się go nie zapytam jakie uszkodzenia bo zgłębiając temat to kierowca rovera zginał :(
http://czestochowa.gazeta...y_ustawial.html

haszczyc - Nie Paź 28, 2012 15:36

Łukasz [*] ...
greg-si - Nie Paź 28, 2012 15:50

Kolejna osoba która ginie w ten sposób [*]
sobrus - Nie Paź 28, 2012 16:32

:( [*]

w Lublinie widziałem jak SUV o mało nie zabił tak kogoś
Oczywiście bardzo się mu spieszyło.
Zdążył wyhamować, roztrzaskał tylko trójkąt.

Maverik - Nie Paź 28, 2012 16:55

Zaproponowalbym jakas integracje spotkanie w dniu pogrzebu kolegi nie wazne czy byl czy nie byl klubowiczem byl jednym z nas wiadomo ze nie da sie zorganizowac wyjazdu na pogrzeb ekipa roverami bo kazdy ma jakies swoje zycie i swoje obowiazki ale proponowalbym w dniu pogrzebu jesli daloby rade uzyskac date od jakiejs bliskiej osoby i skrzyknac ludzi w roznych miejscach kraju postawic sie gdzies przy centrach handlowych i wlaczyc wszystkie swiatla w autach awaryjne i uczcic minuta ciszy badz halasujac klaksonami na znak zjednoczenia i smutku z rodzina i bliskimi kolegi

Najszczersze wspolczucia dla bliskich i rodziny

dajcie znac co o tym myslicie

SyntaX - Nie Paź 28, 2012 17:10

Dlaczego przez debili drogowych giną tacy fajni ludzie [*]
ArO - Nie Paź 28, 2012 17:57

Z calym szacunkiem do was wszystkich i do zmarlego ale te wasze [*] na forum sa po prostu smieszne. Jak chcecie okazac szacunek to zapalcie znicz na grobie ewentualnie idzcie na pogrzeb.
magneto - Nie Paź 28, 2012 20:25

Wyrazy współczucia dla rodziny.
MaReK - Pon Paź 29, 2012 22:32

Niewątpliwie jest to wielka tragedia dla rodziny tego człowieka. Współczuję.

Chciałem jednak spytać grupę śląską, czy ktoś z Was znał zmarłego i wie coś więcej o nim.

Widzę, że Haszczyc przytoczył imię, ale pytanie czy znał kolegę osobiście, czy jest to imię wzięte z komentarzy pod artykułami temu wydarzeniu poświęconymi?

Cytat:
Dlaczego przez debili drogowych giną tacy fajni ludzie [*]

Piszesz w kontekście tego wypadku? Co o nim wiesz? Nigdzie nie napisano, że ktoś dopuścił się brawury. Było ciemno, doszło do stłuczki, a potem potrącenia, dlaczego? Tego nie wiemy i nie wiem czy się w ogóle dowiemy. Tragiczny wypadek, który mógł przydarzyć się każdemu z nas, zarówno jako ofierze jak i sprawcy potrącenia. Szkoda młodego człowieka, to na pewno.

ArO napisał/a:
Z calym szacunkiem do was wszystkich i do zmarlego ale te wasze [*] na forum sa po prostu smieszne. Jak chcecie okazac szacunek to zapalcie znicz na grobie ewentualnie idzcie na pogrzeb.

To wirtualny symbol znicza/świeczki. Generalnie poruszamy się tu w wirtualnej przestrzeni i przyjęło się w ten sposób oddawać cześć zmarłej osobie. Ikona nie różniąca się specjalnie od innych emotikonów, które się tu używa nagminnie i sam pewnie też ich używasz. Jeśli Cię to śmieszy, trudno, nie stawiaj w swoich wypowiedziach i już.

Zatem jeszcze raz zapytam społeczności ze śląska, czy ktoś znał zmarłego?
Generalnie kilka lat temu także zginął kierowca rovera. W sumie przeszło bez echa, a potem się okazało, że kilka osób znało go http://www.mmwarszawa.pl/...-miedzeszynskim