|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [Rover 75 MG ZT 2.0 V6] Czy warto kupić to auto?
crusio - Sob Mar 23, 2013 14:25 Temat postu: [Rover 75 MG ZT 2.0 V6] Czy warto kupić to auto? Witam.
Powoli przymierzam się do zmiany samochodu. Znalazłem bardzo ciekawe ogłoszenie odnośnie Roverka 75 MG ZT 2.0 V6 z LPG. Na zdjęciach wydaje się być bardzo ciekawy, choć cena myślę, że trochę za wysoka jak na ten rocznik.
Ciekawy jestem też w kwestii przebiegu, czy na rocznik 2000 przebieg rzędu 86 tyś jest realny.
Co myślicie drodzy użytkownicy o tym ogłoszeniu. Może ktoś z Was oglądał już na żywo to auto?
Link do ogłoszenia KLIK
Stanislaw - Sob Mar 23, 2013 14:50
Auto ze zdjec wyglada bardzo ciekawie,zadbane,chyba na jednym ze zdjec silnika brak 3 srub na pasie przednim,byc moze sa tam jakies kolki,nie wiem jak wyglada to mocowanie w MG ktos musialby podpowiedziec.
Cena w porownaniu do ogloszen francuskich nie jest za wysoka,przebieg trudno powiedziec,wynika ze auto jezdzilo ok 7 tys km rocznie?
Jedno mnie ciekawi dlaczego ktos wklada do auta instalacje LPG by sprzedac go za kilka miesiecy?
MatiNitro - Sob Mar 23, 2013 15:02
crusio, przeszukaj forum, bo auto już było opisywane dokładniej i bardzo długo wisi na Allegro
leszczu - Sob Mar 23, 2013 15:02
Mi to wygląda na R75 z pakietem stylizacyjnym z MG.
rafalmis1 - Sob Mar 23, 2013 15:09
był już opisany na forum, poszukaj kilka tematów nizej
crusio - Sob Mar 23, 2013 15:25
Dziękuję bardzo serdecznie. Faktycznie temat tego Roverka był już poruszany. Nie żebym nie szukał przed założeniem tematu ale jakoś po prostu go przeoczyłem
SeniorA - Sob Mar 23, 2013 15:34
rafalmis1 napisał/a: | był już opisany na forum, |
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=83815
|
|