|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200] Dobór opon do felg
toksyn - Wto Mar 26, 2013 18:58 Temat postu: [R200] Dobór opon do felg Witam serdecznie, jestem nowym (szczęśliwym?) nabywcą Rovera 214i z 1999roku Pierwszy post, pierwszy samochód, pierwsze wydatki - co zrobić. Jestem zielony w tych sprawach ale mam nadzieje, że za sprawą Was, drodzy koledzy wszystko - a przynajmniej część stanie się dużo łatwiejsza Napewno z biegiem czasu będziecie mogli zobaczyć moje postępy i poczynania w temacie o moim ROVERku lecz tymczasem potrzebuje Waszej pomocy, poraz pierwszy i zapewne nie ostatni..
Moje pytanie brzmi następująco, czy na felgę taką jak na tej aukcji :
http://allegro.pl/15-rove...3082284995.html
będzie pasować opona 195/50R15 - oczywiście chodzi o szerokość.
oraz czy 195 nie będzie obcierać przy skrętach na feldze z ET45.
Z góry dzięki za pomoc,
pozdrawiam,
Toksyn
leszczu - Wto Mar 26, 2013 19:09
Toksyn napisał/a: | będzie pasować opona 195/50R15 - oczywiście chodzi o szerokość. |
Będzie.
Toksyn napisał/a: | czy 195 nie będzie obcierać przy skrętach na feldze z ET45. |
Nie będzie.
ArO - Wto Mar 26, 2013 19:17
Toksyn, Jako, że jesteś nowy to proponuje zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Zamiast zakładać nowy temat proponuję użyć wyszukiwarki, znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania.
tronsek - Wto Mar 26, 2013 20:40
ArO napisał/a: | Jako, że jesteś nowy to proponuje zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Zamiast zakładać nowy temat proponuję użyć wyszukiwarki, znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania. | Dokładnie.
Tematów o doborze opon jest na forum bardzo duzo.
Temat zamykam
|
|