Zobacz temat - [r416si] gadżety

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning wizualny - [r416si] gadżety

piotrekd26 - Pią Mar 29, 2013 21:39
Temat postu: [r416si] gadżety
witam nie wiem czy był już taki temat ale jakie byście proponowali gadżety do naszych roverków
Adrian - Sob Mar 30, 2013 12:41

Mi osobiście wystarczyłyby dwie osiemnastki ( ;pp ), płyta CD przy lusterku oraz choinka zapachowa Wunder Baum (czarna). :mrgreen:

A tak na serio, to rozwiń trochę swoje zapytanie...

kychu5 - Sob Mar 30, 2013 17:52

Jeżeli o to tobie chodzi co mnie to na dniach chce założyć podświetlanie lewarka zmiany biegów tak jak jest w astrze 4 mam już w głowie na to pomysł teraz muszę tylko kupić parę rzeczy :) tak to wygląda w astrze (na żywo bardzo fajnie to wygląda)
Pływak - Sob Mar 30, 2013 18:09

Przeciez takie lewarki podswietlane to na allegro są do każdego auta. Nawet ze znaczkiem rovera znajdziesz :lol:
tuners - Sob Mar 30, 2013 18:46

Pływak nie drwij jak widzisz podświetlenie jest niżej takie czerwone oświetla ramkę
kychu5 - Sob Mar 30, 2013 19:52

tuners napisał/a:
Pływak nie drwij jak widzisz podświetlenie jest niżej takie czerwone oświetla ramkę

Dokładnie tak jak kolega tuners piszę chodzi o podświetlenie lewarka a nie gałki czytajmy ze zrozumieniem :)

tronsek - Sob Mar 30, 2013 22:17

kychu5 napisał/a:
Dokładnie tak jak kolega tuners piszę chodzi o podświetlenie lewarka a nie gałki czytajmy ze zrozumieniem
Aby ktoś mógł przeczytać ze zrozumieniem, najpierw musi być jasno napisane o co chodzi. A w tym przypadku jasno nie jest napisane.
scorpion - Sob Mar 30, 2013 22:29

to juz lepsze podświetlenie gałki a całego lewara po co ? bedzie ropraszac i tylko kusz bedzie widac:P
Remigiusz - Sob Mar 30, 2013 22:52

Ogólnie takie ambient light jest fajne :D

Bylo takie coś u takiego jednego kolegi w 416, lecz wnetrza :wink:

http://www.youtube.com/wa...player_embedded

tuners - Nie Mar 31, 2013 07:25

tronsek napisał/a:
kychu5 napisał/a:
Dokładnie tak jak kolega tuners piszę chodzi o podświetlenie lewarka a nie gałki czytajmy ze zrozumieniem
Aby ktoś mógł przeczytać ze zrozumieniem, najpierw musi być jasno napisane o co chodzi. A w tym przypadku jasno nie jest napisane.

Według mnie czytanie ze zrozumieniem
Wyraźnie napisane jest "podświetlenie lewarka zmiany biegów
Jakby pisało podświetlenie gałki to pretensje były by uzasadnione
Mało to umieszczone jest zdjęcie z widocznym podświetleniem lewarka , nie gałki

Niedługo będzie na tym forum takie rzeczy trzeba opisywać

Witam chciałbym założyć podświetlenie o jasności 320lm diodami xxx w plastiku nr katalogowy (xxx) rozmieszczenie diody w schemacie poniżej w formacie dwg w formie 3D wystepującej w astrze 4 nr vin xxxxxxxxx poniżej 200 zdjęć robionych aparatem nikon xxx

:D

Pływak - Nie Mar 31, 2013 10:29

Dobra bo widzę tuners znów się niepotrzebnie nakręca. Mój błąd myślałem, że chodzi o podświetlaną gałkę dlatego dałem :lol: Teraz jak już wiem, ze chodzi o podświetlany lewarek daje :rotfl: Podświetlane lewarki są, nogi też, jeszcze nikt nie zaproponował podświetlenia obręczy kierownicy :D