|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [r416si] gadżety
piotrekd26 - Pią Mar 29, 2013 21:39 Temat postu: [r416si] gadżety witam nie wiem czy był już taki temat ale jakie byście proponowali gadżety do naszych roverków
Adrian - Sob Mar 30, 2013 12:41
Mi osobiście wystarczyłyby dwie osiemnastki ( ), płyta CD przy lusterku oraz choinka zapachowa Wunder Baum (czarna).
A tak na serio, to rozwiń trochę swoje zapytanie...
kychu5 - Sob Mar 30, 2013 17:52
Jeżeli o to tobie chodzi co mnie to na dniach chce założyć podświetlanie lewarka zmiany biegów tak jak jest w astrze 4 mam już w głowie na to pomysł teraz muszę tylko kupić parę rzeczy tak to wygląda w astrze (na żywo bardzo fajnie to wygląda)
Pływak - Sob Mar 30, 2013 18:09
Przeciez takie lewarki podswietlane to na allegro są do każdego auta. Nawet ze znaczkiem rovera znajdziesz
tuners - Sob Mar 30, 2013 18:46
Pływak nie drwij jak widzisz podświetlenie jest niżej takie czerwone oświetla ramkę
kychu5 - Sob Mar 30, 2013 19:52
tuners napisał/a: | Pływak nie drwij jak widzisz podświetlenie jest niżej takie czerwone oświetla ramkę |
Dokładnie tak jak kolega tuners piszę chodzi o podświetlenie lewarka a nie gałki czytajmy ze zrozumieniem
tronsek - Sob Mar 30, 2013 22:17
kychu5 napisał/a: | Dokładnie tak jak kolega tuners piszę chodzi o podświetlenie lewarka a nie gałki czytajmy ze zrozumieniem | Aby ktoś mógł przeczytać ze zrozumieniem, najpierw musi być jasno napisane o co chodzi. A w tym przypadku jasno nie jest napisane.
scorpion - Sob Mar 30, 2013 22:29
to juz lepsze podświetlenie gałki a całego lewara po co ? bedzie ropraszac i tylko kusz bedzie widac:P
Remigiusz - Sob Mar 30, 2013 22:52
Ogólnie takie ambient light jest fajne
Bylo takie coś u takiego jednego kolegi w 416, lecz wnetrza
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
tuners - Nie Mar 31, 2013 07:25
tronsek napisał/a: | kychu5 napisał/a: | Dokładnie tak jak kolega tuners piszę chodzi o podświetlenie lewarka a nie gałki czytajmy ze zrozumieniem | Aby ktoś mógł przeczytać ze zrozumieniem, najpierw musi być jasno napisane o co chodzi. A w tym przypadku jasno nie jest napisane. |
Według mnie czytanie ze zrozumieniem
Wyraźnie napisane jest "podświetlenie lewarka zmiany biegów
Jakby pisało podświetlenie gałki to pretensje były by uzasadnione
Mało to umieszczone jest zdjęcie z widocznym podświetleniem lewarka , nie gałki
Niedługo będzie na tym forum takie rzeczy trzeba opisywać
Witam chciałbym założyć podświetlenie o jasności 320lm diodami xxx w plastiku nr katalogowy (xxx) rozmieszczenie diody w schemacie poniżej w formacie dwg w formie 3D wystepującej w astrze 4 nr vin xxxxxxxxx poniżej 200 zdjęć robionych aparatem nikon xxx
Pływak - Nie Mar 31, 2013 10:29
Dobra bo widzę tuners znów się niepotrzebnie nakręca. Mój błąd myślałem, że chodzi o podświetlaną gałkę dlatego dałem Teraz jak już wiem, ze chodzi o podświetlany lewarek daje Podświetlane lewarki są, nogi też, jeszcze nikt nie zaproponował podświetlenia obręczy kierownicy
|
|