| 

| 

|  | Forum Klubu ROVERki.pl 
 |  |  Offtopic - Ciekawy radiowóz ;)

maciej - Sro Maj 22, 2013 12:22
 Temat postu: Ciekawy radiowóz ;)
 Niedawno z kimś (chyba z Tomim) dyskutowałem, że po Bemowie i okolicach jeździ nietypowy radiowóz.

http://tvnwarszawa.tvn24....owki,88096.html

I w sumie dobrze zgadywałem, że to "spad" z BORu.
   Pawkaz - Sro Maj 22, 2013 16:01

Jakis czas temu to BMW stało na chodniku przy Ratuszu Bemowo i w nocy ok 24ej zatrzymywali osoby, ktore przechodziły przez jezdnię na czerwonym świetle.
 Ma wideorejestrator.
 Dydo - Sro Maj 22, 2013 20:09

Pewnie dłużej posłuży bezawaryjnością, pomimo upływu lat, aniżeli nowe Kia Ceed czy inny Hyundai
   ADI-mistrzu - Sro Maj 22, 2013 20:48

Czy BMW takie bez awaryjne... wszyscy w mojej okolicy raczej mają z nimi problemy, w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak.
 0L0 - Czw Maj 23, 2013 07:34

| ADI-mistrzu napisał/a: |  	  | w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak. | 
 Skąd ja to znam...
   demin - Czw Maj 23, 2013 08:49

Na fejsowym Warsaw Spots już dawno głośno o tym było, jest na blachach WPR jakby co
   sobrus - Czw Maj 23, 2013 12:38

| ADI-mistrzu napisał/a: |  	  | Czy BMW takie bez awaryjne... wszyscy w mojej okolicy raczej mają z nimi problemy, w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak. | 

Brat ma E36 ze sporym przebiegiem juz pare lat.
 Wymienił kable, świece, były tak zryte, że chyba od nowości (dziwne ze działał).
 Do tego coś w tylnym zawieszeniu stukało i to zrobił.

I to cała lista. Mechanicznie niezniszczalny, ale po 19 latach niestety rdza go już troche bierze

Co w tym czasie zafundowałem mojemu R400 to nie zlicze...
   Ale i tak go lubie

Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale powaznie sie zastanawiam czy moim następnym samochodem nie będzie srebrne E46.

|  |