|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620Si] Słaby nawiew
Zabrzanin - Sro Lip 10, 2013 14:40 Temat postu: [R620Si] Słaby nawiew Witam.
Przeszukałem forum ale nie znalazłem zadowalającej odpowiedzi a problem wygląda następująco:
Z nawiewu leci bardzo słaby strumień powietrza nawet na najwyższym biegu. Sama dmuchawa działa dobrze i nie jest zablokowana ani też brudna i jest do niej dobry dopływ powietrza. Z kanału wylotowego dmuchawy leci całkiem silny strumień powietrza, przelatuje przez klimę która została dobrze wyczyszczona ale z kratek nawiewu powietrze leeedwo leci a na przednią szybę prawie wcale. Czy ktoś z Was miał podobny problem? jak się za to zabrać i co trzeba rozebrać żeby sprawdzić połączenia tych kanałów pod deską bo może tam się coś rozłączyło?
[ Dodano: Sro Lip 10, 2013 15:40 ]
Brak pomysłów?:)
rustus - Wto Lip 16, 2013 13:45 Temat postu: nawiew witam i znalazłeś sposób bo mam to samo
KRYS - Wto Lip 16, 2013 20:24
Ten typ tak ma.
A jeżeli chcesz dłubać to w manualu masz wszystko
Zabrzanin - Sro Lip 17, 2013 18:45
niestety nie miałem czasu się za to zabrać ale po cichu liczyłem że ktoś coś doradzi lub opisze jak u siebie coś robił. moim zdaniem jeżeli z kratek dmucha silny strumień powietrza a na szybę prawie wcale to cos jest nie tak jak być powinno i z pewnością się za to zabiorę. pewnie trochę to potrwa ale jak się z tym uporam to opiszę co i jak.
|
|