|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Zloty ogólnopolskie - XXIV Zlot - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - karta SD ;)
maciej - Pon Paź 07, 2013 08:40 Temat postu: XXIV Zlot - Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - karta SD ;) Mam takie pytanie do Zlotowiczów, a szczególnie do uczestników piątkowej integracji.
Otóż w jej czasie zaginęła nam karta SDHC chyba Kingstona 16GB class 10 ze zdjęciami i filmami z imprezy. ZTCP naklejka na niej jest taka zielono-niebieska.
Ostatnio widziana była w aparacie Dudka, po czym została zapełniona i wymieniona na kolejną, natomiast dalszy los tej karty pozostaje nieznany.
Ze względu na późną porę dokonywania tych czynności myślę, że karta została zgarnięta z innymi rzeczami albo zapakowana do niewłaściwego pokrowca i znajdzie się w czasie rozpakowywania rzeczy po zlocie.
W związku z tym proszę wszystkich o przejrzenie kieszeni przed praniem oraz pokrowców aparatów i temu podobnych miejsc, a jeśli ktoś przeglądają rzeczy po zlocie znajdzie taką kartę proszony jest o zgłoszenie się do mnie lub MaRKa.
MaReK - Pon Paź 07, 2013 15:03
Twoja karta, KINGSTON, niebieska 16gb się znalazła...
Dzisiaj rano kupowałem w sklepie pączka. Zapłaciłem drobniakami i jak ich szukałem, w kieszonce na drobniaki była Twoja karta Nie wiem skąd się tam wzięła, ale jest
maciej - Pon Paź 07, 2013 15:32
Ok. To temat zamykam, a okazuje się, że mimo ilości środków wspomagających najlepiej detale piątkowego wieczoru skojarzył Dudek.
MaReK - Pon Paź 07, 2013 15:37
Okej. Tylko że ja nie miałem portfela ze sobą na tej piątkowej imprezie
maciej - Pon Paź 07, 2013 17:58
Nie pisać mi tu w zamkniętym wątku, bo warna dostaniesz!!!
MaReK napisał/a: | Tylko że ja nie miałem portfela ze sobą na tej piątkowej imprezie |
MaReK, nie takie rzeczy ze szwagrem po flaszce się robiło...
A w piątek pękła nie jedna flaszka...
|
|