|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Orkiestra weselna - Koś poleca?
ADI-mistrzu - Sro Paź 09, 2013 19:00 Temat postu: Orkiestra weselna - Koś poleca? Witam,
Z racji że w wakacje mamy zamiar stanąć przed ołtarzem, poszukujemy orkiestry do sali weselnej.
Może ktoś kogoś polecić? W okolicach Warszawy dokładniej to Serocka.
Szukamy także osób które grają na żywych instrumentach np. skrzypce.
Raptile - Sro Paź 09, 2013 20:01
gupiś !? Zmarnujesz sie chłopie
Gusiak - Sro Paź 09, 2013 21:01
Masz info na PW
Lysack - Czw Paź 10, 2013 05:59
Ja się zdecydowałem na DJ'a i był to jeden z najlepszych wyborów w kwestii organizacji wesela
Muzyka była bardzo dobra, sporo współczesnej muzyki rozrywkowej bez własnych interpretacji kapeli Chyba wolałbym nie słyszeć "Twist and shout" Beatlesów w wykonaniu orkiestry
No i cena też sporo niższa - wyszło mi w sumie 2400zł, za imprezę do 5 rano i całkiem niezłe efekty świetlne
Polecam się zastanowić nad takim rozwiązaniem
A kamerzystę i/lub fotografa już masz?
ADI-mistrzu - Czw Paź 10, 2013 07:03
Fotografa jeszcze nie, kamerzystę raczej sobie daruję i tak nikt potem tego nie ogląda
Mi najbardziej by pasował jakiś zespół z żywymi instrumentami.
Brt - Czw Paź 10, 2013 08:11
W okolicy Legnicy to bym mógł Ci polecić no ale w Twoich rejonach to niestety a co do kamerzysty, to my wzięliśmy jednak tak pro forma, żeby jednak był jakiś dokument. I w sumie dobrze, że wzięliśmy, bo dopiero na filmie zobaczyliśmy wiele szczegółów z uroczystości, które nam umknęły w trakcie a no i jednak miło popatrzyć A fotografa wybierz jakiegoś z jajem i artystę a nie rzemieślnika
ADI-mistrzu - Pon Paź 14, 2013 20:44
A jakiś zespół może ktoś poleci?
sash997 - Sro Paź 16, 2013 09:37
ja mógłbym polecić ale niewiem czy zechcą jechać taki kawałek
ADI-mistrzu - Sro Paź 16, 2013 14:56
No jest to spory kawałek, a wiadomo że przed weselem i po nim łatwiej i lepiej jest jak orkiestra niema tak daleko
|
|