|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - R45 - prośba o ocene
bagir - Czw Paź 17, 2013 22:07 Temat postu: R45 - prośba o ocene Witam prosiłbym Was abyście rzucili fachowym okiem na ten model czy wart swojej ceny, wiem, że ma lekko obdarty zderzak - to nie jest problem.
http://otomoto.pl/rover-4...-C29086733.html
marcin316 - Pią Paź 18, 2013 12:15
Mało wyraźne zdjęcia, ale wydaje mi się, że coś niedobrego dzieje się z rurą wychodzącą z intercoolera oraz zbiorniczek od płynu - wygląda na pusty.
Oprócz klimy i szyb w elektryce z przodu kompletny golas...
mcjg - Pią Paź 18, 2013 12:55
Płyn w zbiorniczku wyrównawczym jest, tylko dopiero co wymieniony. Kamień na górnej części zbiorniczka więc układ chłodzący do porządnego płukania. Rura intercoolera do niedalekiej wymiany, sparciała. Silnik uwalony tak jakby jeździł w kopalni węgla. Przetarty tylko lekko z wierzchu. Zbiornik wyrównawczy układu wspomagania kierownicy oblepiony - może było często dolewane i są wycieki z układu. Spasowanie maski i zderzaka z przodu chyba niezbyt niedokładne ale zdjęcia są bardzo niewyraźne.
bagir - Pią Paź 18, 2013 18:23
byłem, zobaczyłem i jakby ktoś się zastanawiał nad nim to NIE polecam
akumulator do wymiany odpala tylko na klemy
maska wgnieciona w jednym miejscu co prawda nie mocno ale jest i pojawia się już ruda...
tylny zderzak uderzony powyginany i źle spasowany
no i największy kwiatek sprzedawca podaje, że przebieg wynosi 149 tys. a tak naprawdę jest 249
odradzam każdemu !
|
|