Zobacz temat - [R75] Dziwna sprawa ze swiatlami [R75]

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 75, MG ZT - [R75] Dziwna sprawa ze swiatlami [R75]

zangiew - Sro Lis 13, 2013 10:00
Temat postu: [R75] Dziwna sprawa ze swiatlami [R75]
Mianowicie chodzi o taka dziwna sytuacje wczesniej mialem zalany modul swiatel i wymieniłem na nowy od bęzyny wszytsko fajnie pieknie ... chodziło az do czasu kiedy mechanik mi wymienil wysprzeglik a dzisiaj objamy mam takie ze po zamknieciu samochodu po jakims czasie wariuje prawa lampa czyli zaczyna swiecic i zalacza sie i wyłacza (mruga) może ktoś podpowiedziec co sie mogło stac ze tak wlasnie autko zaczeło mi mrugac bez ingerowanie w swiatła itp? mial ktos z was panowie juz takie cos? prosze o podpowiedz co to moze byc :)
rtoip69 - Sro Lis 13, 2013 20:33

może i ten moduł zalany , miałem podobny problem , świeciły światła mijania
haszczyc - Sro Lis 13, 2013 23:14

zangiew, masz zalany moduł zapewne wyciągnij go i sprawdź
mimo66 - Czw Lis 14, 2013 07:29

A czasami nie odgrzybiałeś sobie klimy poprzez wsunięcie elastycznej końcówki w kratki od nadmuchu?
Bywały takie przypadki że pianka od tego preparatu spłynęła miedzy innymi na moduł i zaczęły dziać się cuda.

zangiew - Nie Lis 24, 2013 13:01

Jest OK!

Raz juz zalalem moduł, wiem co to znaczy i jak to sie dzieje, a póki co jest dobrze musze wyslac mechanika do okulisty bo Roverek stoi juz kilka dni na dworze i nie załącza mi sie sama lampa ... Ale dzieki za kazdą odpowiedż

Pozdrawiam !! !

alter6 - Sob Lis 07, 2015 12:39

witam,
Mam to samo, W jaki sposób rozwiązałeś ten problem i gdzie jest ten moduł od tych świateł?
Znalazłem tylko puchę przy filtrze kabinowym pod podszybiem. czy to ten?
Będę wdzięczny za pomoc

Pozdrawiam

longer86 - Sob Lis 07, 2015 13:57

Temat jest o 75, moduł świateł lsm jest razem z włącznikiem w kabinie