|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [ MG ZT-T ] Nawiew zimnego powietrza na tyl samochodu
dziej076 - Czw Gru 26, 2013 21:50 Temat postu: [ MG ZT-T ] Nawiew zimnego powietrza na tyl samochodu Witam wszystkich .Mam taki oto dosc dziwny problem mianowicie .W moim MG ZT T 190 + po lifcie jest dwustronna klimatyzacja ,i wszystko gra z przodu tzn nawiew na kierowce i pasazera jest idealny regulowany strefowo . Jednakze kiedy zrobie nawiew na kabine samochodu np na plus 25 stopni z przednich otworow nawiewu leci gorace powietrze a w tym samym czasie na tyl leci lodowato zimne .Bez wzgledu na to jaka ustawie temperature nawiew na tyl to zawsze zimne powietrze . Moze ktos z was spotkal sie juz z taka sytuacja i poradzi mi co zrobic bo juz mi rece opadaja szczegolnie teraz zima przydaloby sie cieple powietrze z nawiewu na tyl .Pozdrawiam ze Szkocji dziej .
HarryVip - Czw Gru 26, 2013 21:54
Bo to normalne jest. Ciepłe powietrze na tył leci kanałami pod fotelami. Między siedzeniami tylko zimne. Zamknąć klapki nawiewu na zimę. To pytanie było zadawane na forum wielokrotnie.
dziej076 - Czw Gru 26, 2013 22:10
aaaaaaaaaaaaaaaaaa no to ok . Bo myslalem ze cos nie tak z tym nawiewem . Dzieki zamykam temat .
kosaaro - Sob Gru 28, 2013 21:25
też myślałem jak kupiłem, że popsute. Z drugiej strony to dziwne rozwiązanie
|
|