|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Pozostałe sprawy klubowe - 13-te Urodziny Klubu - podziękowania
Yennefer - Nie Mar 02, 2014 20:39 Temat postu: 13-te Urodziny Klubu - podziękowania Dziękuję Wszystkim, którzy przyjęli zaproszenie na Urodziny Klubu, za wspólne świętowanie 13-tki Jak widać imprezy w kameralnym gronie też mają swój klimat. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście, a przy okazji Łódź odkryła przed Wami rąbek swojej ciekawszej i ładniejszej strony.
Do zobaczenia na kolejnych imprezach klubowych!
Harry - Nie Mar 02, 2014 22:56
Szpynior zobaczył ładną str. Łodzi
maciej - Pon Mar 03, 2014 07:55
Wielkie dzięki za imprezkę i okazję do kolejnego zwiedzania Łodzi.
Muszę przyznać, że Muzeum Animacji, mimo, że mniejsze, zrobiło na mnie większe wrażenie, niż Muzeum Kinematografii.
kasjopea - Pon Mar 03, 2014 21:14
Yennefer podziękowania należą się przede wszystkim Tobie, bo jakby nie było 90% całej organizacji spoczywało na Twoich barkach. Dobrze się spisałaś .
osarro - Pon Mar 03, 2014 21:28
Dzięki wszystkim za przybycie oraz szczególnie Yennefer za organizację i miejmy nadzieję że następne będą w liczniejszych grupach
Chociaż nie ilość ale jakość się liczy i chęci
Harry - Pon Mar 03, 2014 21:58
osarro,
Może nastepne urodziny Ty zorganizujesz ? zarząd pewnie da Ci wolną rękę
AndrewS - Pon Mar 03, 2014 22:21
hmmm z deklaracji nie wynikało że bedzie kameralnie
osarro - Pon Mar 03, 2014 23:46
Harry napisał/a: | osarro,
Może nastepne urodziny Ty zorganizujesz ? zarząd pewnie da Ci wolną rękę |
Tak wiem ze jolejna latka zostala mi przypieta....niedlugo bede mial wiecej lat niz krowa...
szpynior - Wto Mar 04, 2014 16:41
Dziękuję za Ciepłe przyjęcie
SyntaX - za autocoma, jakoś pali o 4 litry mniej, zamiast 16 brał 12 , okazało się iż błędów nie ma
Yennefer - za organizację i troskę
Harry, osarro, , - za miłe pogawędki i wyjaśnienie do czego służy piosenka z Titanica
kasjopea,- jak zawsze za uśmiech
I podziękowania dla Tych których nie wymieniłem za to że byliście pomimo licznych kilometrów i spadku frekwencji.
Yennefer - Wto Mar 04, 2014 17:22
kasjopea napisał/a: | Yennefer podziękowania należą się przede wszystkim Tobie, bo jakby nie było 90% całej organizacji spoczywało na Twoich barkach. Dobrze się spisałaś . |
Na szczęście miałam kilku pomocników... więc jest kogo obwiniać za niedociągnięcia Żartuję oczywiście, wielki buziak dla MARGOSA za wsparcie, wycieczki po knajpach i hotelach oraz cierpliwe znoszenie mojej nerwówki. Osarro, dzięki za kurs z logo do cukierni
Markzo - Wto Mar 04, 2014 18:02
macie jakieś fotki, filmy?
SyntaX - Wto Mar 04, 2014 19:24
Najpierw muszą przejść cenzurę
A na poważnie było mega fajnie i świetna organizacja.
MARGOS - Wto Mar 04, 2014 21:44
To i ja podziękuję za bardzo miło spędzone wspólnie godziny.
Zdjęcia będą wkrótce, tylko ponumeruję odpowiednio miny Kasjo i wybiorę te najlepsze
TheKOktajl - Sro Mar 05, 2014 12:11
Jak już wszyscy to i ja też dziękuję Było miło i o to chodzi, dziękuje też za sprawdzenie komputerem, byłam mile zaskoczona. Pozdrawiam i czekam na kolejne wspólne wypady
kasjopea - Sro Mar 05, 2014 13:05
szpynior napisał/a: | Harry, osarro, , - za miłe pogawędki i wyjaśnienie do czego służy piosenka z Titanica | do czego?
MARGOS napisał/a: | Zdjęcia będą wkrótce, tylko ponumeruję odpowiednio miny Kasjo i wybiorę te najlepsze |
Harry - Czw Mar 06, 2014 11:29
kasjopea napisał/a: | Zdjęcia będą wkrótce, tylko ponumeruję odpowiednio miny Kasjo i wybiorę te najlepsze |
no dobrze ponumeruj- ja widziałem
kasjopea napisał/a: | Harry, osarro, , - za miłe pogawędki i wyjaśnienie do czego służy piosenka z Titanica
do czego? |
tzw. "wypierdalaniec"
|
|