|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] Tylna szyba od strony pasażera SPADŁA..
cyngiel - Pon Lip 28, 2014 18:12 Temat postu: [R75] Tylna szyba od strony pasażera SPADŁA.. Kolejny problem ja nie wiem pech mnie prześladuje i to ostro;/ dopiero co ogarnąłem wysprzęglik i wentylator to problem z ABS i SZYBA;/
Już konkrety opuścilem szybe bo goorąco było na parkingu jak chciałem podnieść usłyszałem bzzzz huk i nagle dzwięk spadającej szyby. Dotarłem do garażu zdjąłem boczek i wygłuszenie wykręciłem owe ustrojstwo i się okazało że częśći plastikowe połamane 2 linki całem silniczek działa szyba cała:D
Moje pytanie czy da się dokupić same części plastikowe czy trzeba całość bo silniczek dobry mam. Czy jest różnica w tych podnośników miedzy benzyną albo wersjami po lifcie?
AdaskoC - Pon Lip 28, 2014 18:36
Wersja po lifcie i przed ma te same mechanizmy. Cena za całość i części będzie podobna. Wiec chyba lepiej całość kupić to mniej roboty przynajmniej.
cyngiel - Pon Lip 28, 2014 19:22
Dzięki zamówiłem juz ale strasznie duzo tego było więc nie wiedziałem czy to ma znaczenie. Jak by ktoś szukał bo ja nie wiedziałem jak to wpisać to się to zwie MECHANIZM PODNOŚNIK SZYBY;]
Dzięki za szybką odpowiedz.
|
|