|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 45 2.0 iTD Proszę o opinię
pawlo88 - Wto Sie 19, 2014 19:39 Temat postu: Rover 45 2.0 iTD Proszę o opinię Witam
http://olx.pl/oferta/rove...html#a7c598c557
Pozdrawiam
komarek - Sro Sie 20, 2014 16:13
- opis b. ubogi, poza informacją, że auto od kobiety ( co wcale nie jest IMO zaletą ) nic w nim nie ma, ano jeszcze jest 2.0 TDI
- 9 letni diesel przebieg 181.000 - raczej mało prawdopodobne, szczególnie jeśli jest sprowadzony
- zdjęcia miernej jakości
- maska od strony kierowcy wgnieciona/wygięta na kancie (ale może to być równie dobrze światło)
- uszkodzona siatka grilla
- środek wygląda przyzwoicie, ale nie wiele widać na tych zdjęciach
- b. wysoka cena
w sumie: do obejrzenia, ale cena do porządnej negocjacji
pawlo88 - Czw Sie 21, 2014 07:44
Z tego co jeszcze wypatrzyłem na tych zdjęciach to chyba była zmieniana przednia szyba albo coś grzebane przy wycieraczkach bo są źle założone. Co do przebiegu to różnie to wygląda. W 2006 roku kupiłem Rovera 400 1,6 Si z przebiegiem 64tys i dzisiaj na liczniku mam 108tys. Czy 64 tys było prawdziwe? Mechanik przy zmianie rozrządu po kupnie twierdził że prawdopodobnie tak. Sorry za mały off top.
komarek - Czw Sie 21, 2014 09:15
Mój poprzedni R400 też został kupiony z niekręconym przebiegiem bodajże 68 tyś. jeśli dobrze pamiętam Cuda się zdarzają, ale tak czy siak 90% aut ma skręcone liczniki, a 99% jeśli miały kiedykolwiek do czynienia z handlarzami.
pawlo88 napisał/a: | Z tego co jeszcze wypatrzyłem na tych zdjęciach to chyba była zmieniana przednia szyba albo coś grzebane przy wycieraczkach bo są źle założone. | co do wycieraczek masz rację, nawet jeśli ktoś wyłączył je "trochę wyżej" to lewa i tak jest chyba za wysoko, co do szyby to na tych zdjęciach ciężko cokolwiek zobaczyć
|
|