|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - [ALL] ORYGINALNY UCHWYT DO TELEFONU SAMSUNG WYMIARY
adam_26 - Sro Gru 03, 2014 19:33 Temat postu: [ALL] ORYGINALNY UCHWYT DO TELEFONU SAMSUNG WYMIARY Piszę posta tutaj ponieważ nie znalazłem lepszego miejsca na naszym forum, powinno chyba powstać coś na akcesoria do naszych Roverków
Do rzeczy chce kupić sobie taki uchwyt do telefonu:
http://allegro.pl/orygina...4837541761.html
Mam Samsunga Galaxy Y Pro Duos GT-B5512, rzecz w tym że akurat w kompatybilności mojego modelu nie ma, jest za to bliźniaczy Galaxy Y Pro B5510 wiec uchwyt mi go spokojnie przyjmie, tylko obawiam się czy przycisk blokowania minie się z łapkami trzymającymi telefon. Przycisk leży na prawej krawędzi i zaczyna się na wysokości 10cm od spodu telefonu więc łapki muszą się zakończyć przed 10cm, znajdzie się jakiś forumowicz który ma taki uchwyt i mi to zmierzy
haszczyc - Sro Gru 03, 2014 19:35
ja taki mam nawet do sprzedania
adam_26 - Sro Gru 03, 2014 19:38
I jak się spisuje trzyma dobrze czy z czasem się wytachał? Za ile go masz, czemu tak drogo, i czemu sprzedajesz
haszczyc - Sro Gru 03, 2014 19:49
hmm używam go chyba od 1,5 roku czy coś takiego nie pamiętam, pierw użytkowałem go mając Galaxy S3 a teraz od pół roku użytkuje w nim Galaxy S5, moim zdaniem bardzo dobry fajny stabilny uchwyt, chciałbym sprzedać bo chciałbym kupić uchwyt z ładowaniem indukcyjnym
adam_26 - Sro Gru 03, 2014 19:55
a zapodał byś tym wymiarem od spodu do góry łapek ?
haszczyc - Sro Gru 03, 2014 19:56
jutro ci go zmierzę jak będę w samochodzie
|
|