Zobacz temat - [ALL] ORYGINALNY UCHWYT DO TELEFONU SAMSUNG WYMIARY

Forum Klubu ROVERki.pl

Car-audio, nawigacje, radia CB - [ALL] ORYGINALNY UCHWYT DO TELEFONU SAMSUNG WYMIARY

adam_26 - Sro Gru 03, 2014 19:33
Temat postu: [ALL] ORYGINALNY UCHWYT DO TELEFONU SAMSUNG WYMIARY
Piszę posta tutaj ponieważ nie znalazłem lepszego miejsca na naszym forum, powinno chyba powstać coś na akcesoria do naszych Roverków :)

Do rzeczy chce kupić sobie taki uchwyt do telefonu:
http://allegro.pl/orygina...4837541761.html

Mam Samsunga Galaxy Y Pro Duos GT-B5512, rzecz w tym że akurat w kompatybilności mojego modelu nie ma, jest za to bliźniaczy Galaxy Y Pro B5510 wiec uchwyt mi go spokojnie przyjmie, tylko obawiam się czy przycisk blokowania minie się z łapkami trzymającymi telefon. Przycisk leży na prawej krawędzi i zaczyna się na wysokości 10cm od spodu telefonu więc łapki muszą się zakończyć przed 10cm, znajdzie się jakiś forumowicz który ma taki uchwyt i mi to zmierzy :?: :mrgreen:

haszczyc - Sro Gru 03, 2014 19:35

ja taki mam :) nawet do sprzedania :D
adam_26 - Sro Gru 03, 2014 19:38

I jak się spisuje trzyma dobrze czy z czasem się wytachał? Za ile go masz, czemu tak drogo, i czemu sprzedajesz :razz:
haszczyc - Sro Gru 03, 2014 19:49

hmm używam go chyba od 1,5 roku czy coś takiego nie pamiętam, pierw użytkowałem go mając Galaxy S3 a teraz od pół roku użytkuje w nim Galaxy S5, moim zdaniem bardzo dobry fajny stabilny uchwyt, chciałbym sprzedać bo chciałbym kupić uchwyt z ładowaniem indukcyjnym ;D
adam_26 - Sro Gru 03, 2014 19:55

a zapodał byś tym wymiarem od spodu do góry łapek ?
haszczyc - Sro Gru 03, 2014 19:56

jutro ci go zmierzę jak będę w samochodzie