Zobacz temat - [400] Osłona silnika spód - prośba o foto.

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [400] Osłona silnika spód - prośba o foto.

JeRRy3D - Pią Gru 12, 2014 13:31
Temat postu: [400] Osłona silnika spód - prośba o foto.
Witam wszystkich.

Podczas wizyty u mechanika zaginęła moja pokrywa silnika. Zima idzie i rycie gołym silnikiem po zmarzlinach słabo się zapowiada.

Problem w tym, że nie do końca wiem - bo nie widzę - jaką pokrywę pod motor kupić, a nie chcę dać ciała.

Tu widzę coś takiego pod silnik ale przydałoby się to porównać z "oryginalną" (pewną) osłoną.

Czy znajdzie się dusza, która zrobi foto swojej fury od spodu, albo druknie foto z allegro i porówna pod autem ze swoim rovciem?

Będę wdzięczny za pomoc.

wooy11 - Pią Gru 12, 2014 23:40

Mógł bym jutro zrobić zdjecia z kanału ale juz moge Ci powiedziec że fotki były by identyczne ;) Moja wygląda tak samo....3 otwory z przodu identyczne ukrztałtowane, demontowalny fragment na spust oliwy w tym samym miejscu i caly tył wyglada tez identycznie, tyle ze tak na oko ten plastik z ktorego jest wykonana to jakis taki odpustowy ;) Wg mnie bedzie pasować.
Remigiusz - Pią Gru 12, 2014 23:51

Te nowe osłony są z gorszego plastiku ale pasują i jak za ta cenę i tak niezłe znoszą katowanie :wink:
bizon - Sob Gru 13, 2014 08:29

też mam taką, też z allegro za niecałą stówkę i już z 3-4 lata chula i nie pęka