|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [MG Zr] Fotele + Kanapa
RaJsiK - Pią Gru 26, 2014 14:13 Temat postu: [MG Zr] Fotele + Kanapa Witam
Mam takie pytanie do forumowiczów.
Mianowicie czy z Rovera 25 Pasują Fotele + Kanapa bez żadnego przerabiana, jest ktoś w stanie mi coś więcej na ten temat powiedzieć.
Czkam na odpowiedzi.
Dziękuje Pozdrawiam.
leszczu - Pią Gru 26, 2014 14:49
Wszystko podchodzi plug&play
NoPE - Pią Gru 26, 2014 15:04
Tylko nie fotele z R25 do ZR! Nie krzywdź tego auta!
RaJsiK - Pią Gru 26, 2014 16:09
Raczej powiem tak mój od kierowcy jest poniszczony wiec szukam takiego z niebieskimi wstawkami do ZR bo widziałem ale nigdzie nie ma ich, a do r25 widziałem tez fajne skórzane tylko ze czerwo ale już też ich nie ma,
wiec chyba nie nie pozostaje tylko tapicer.
NoPE - Sob Gru 27, 2014 01:13
Bardziej chodziło o kształt foteli. Gąbki są innego kształtu. Obicie to już indywidualna sprawa.
Uzupełnij profil - zobaczymy czym tam śmigasz.
BigBoyPL - Sob Gru 27, 2014 10:42
Koledzy podepnę się do tematu, zastanawiałem się od czego zależy kolor wnętrza samochodu i oprócz tego że to kwestia indywidualna nie wywnioskowałem nic konstruktywnego. Ja w niebieskim mam czerwono zieloną kratkę a dużo ludzi ma niebiesko żółtą.
Ukor - Sob Gru 27, 2014 10:49
Przykręcali co mieli pod ręką Jak w FSO
Harry - Sob Gru 27, 2014 11:27
gdzies kiedys znalazlem, ale nie wiem gdzie teraz że do danego koloru np mg zr 160 była tapicerka niebieska- foldery reklamowe
RaJsiK - Sob Gru 27, 2014 13:17
Jak by ktoś miał namiar ze śląska na dobry komplet niebieskich to przytulę z miłą chęcią do MG ZRa.
NoPE - Sob Gru 27, 2014 23:10
RaJsiK, ale masz pobożne życzenia! Od roku szukam tylko obicia siedziska w kratkę żółto niebieską i echo. Albo poprzecierane albo przyjarane.
Kolega SyntaX jest w stanie sprowadzić anglika i możemy się umówić, że bierzemy na pół, a pewnie jeszcze ktoś by się znalazł na części. Ja chce zderzaki przód i tył i bierzemy kolor Trophy Blue
[ Dodano: Sob Gru 27, 2014 23:10 ]
Kratki są przeważnie z silnikami 103 konnymi, a w 160 konnych zazwyczaj pełne kolory (niebieski, zielony, czerwony).
RaJsiK - Nie Gru 28, 2014 10:26
[ Dodano: Sob Gru 27, 2014 23:10 ]
Kratki są przeważnie z silnikami 103 konnymi, a w 160 konnych zazwyczaj pełne kolory (niebieski, zielony, czerwony).[/quote]
Powiem tak coś w tym jest.
Ale jak znajdę coś to dam też znać.
Na sirotach patrzałeś. W okolicy
Co do tego Anglika to bym się nawet skusił bo ja bym tez coś potrzebował ale to nie jest temat na "kompa" i "zimę"
NoPE - Nie Gru 28, 2014 11:41
Wstyd albo i nie ale nie mam pojęcia gdzie znajdują się szroty na śląsku
Ukor - Nie Gru 28, 2014 11:43
Co do szrotów... U mnie 'w okolicy' jest taki szrot który zajmuje się tylko MG/Rover
Jak znajdę wizytówkę to napiszę wam nr. do nich. A z tego co pamiętam to nazywają się 'MARCO' mają w ch*j wysokie ceny i są bardzo nie przyjemni
Szrot znajduje się w Nowych Iganiach koło Siedlec
RaJsiK - Nie Gru 28, 2014 12:09
NoPE napisał/a: | Wstyd albo i nie ale nie mam pojęcia gdzie znajdują się szroty na śląsku |
Żaden wstyd.
Ja mam jakiś w okolicach wiec zobaczę co i jak.
A ty NoPE skoro jesteś z Zabrza to sprawdź w Kończycach tam co prawda jest jakiś szrot czy tam dwa ale wątpię czy będą mieli takie Cacka
tomi_zog - Pon Gru 29, 2014 11:17
mozesz looknac do Radostowic kolo Pszczyny dosc duzo autek
szrot
RaJsiK - Pon Gru 29, 2014 14:02
tomi_zog napisał/a: | mozesz looknac do Radostowic kolo Pszczyny dosc duzo autek
szrot |
tak tak o nim też słyszłem
Jak bedzie pogoda tez się tam wybieram zobaczyć
NoPE - Pon Gru 29, 2014 17:04
To daj znać, pojedziemy razem. Spokojny dojazd A1. Taki mini spot
Najlepiej do 6 stycznia, bo później pracuję.
RaJsiK - Pon Gru 29, 2014 22:28
NoPE napisał/a: | To daj znać, pojedziemy razem. Spokojny dojazd A1. Taki mini spot
Najlepiej do 6 stycznia, bo później pracuję. |
Będę myślał jechać 5 coś po oglądać ale to dopiero się okaże i to tak po południu.
Dam Ci znać w sobotę na pw.
|
|