Zobacz temat - Śląskie - Częstochowa zapraszam Roverki ;)

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - Śląskie - Częstochowa zapraszam Roverki ;)

bartq96 - Pon Sty 19, 2015 22:39
Temat postu: Śląskie - Częstochowa zapraszam Roverki ;)
Zapraszam do Częstochowy na spotkanie ! :) Żeby każdemu było latwo trafić to proponuję parking Tesco przy DK 1 :) Niech ktoś chętny zaproponuje kiedy i o której ;)

W Częstochowie też są ROVER-y ! :)

MD - Wto Sty 20, 2015 18:15

Chętnie się pojawię, ale w przyszłym tygodniu, w tym mam zbyt wiele zaliczeń i roboty, w dodatku nie założyłem jeszcze gazu w moim nowym autku. ;)
siemion_ - Sob Sty 31, 2015 19:45

Jutro wysyłam przesyłkę do dzieja z kalendarzem 2015, ktos by się chciał przyłączyć i odebrać kalendarz u niego w Częstochowie?

więcej info:

https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=97729

Beny21 - Pon Lut 02, 2015 19:32

I co temat umarl? Jezeli tak to proponuje aktywowac temacik i cos wykombinowac na ten wekend?:)
bartq96 - Pon Lut 02, 2015 20:58

jak narazie to 3 osoby chętne na spot w Częstochowie ;)
Beny21 - Wto Lut 03, 2015 19:28

Dobre i nawet 3 osoby moze nawet ktos z okolic by wpadl :) zobaczymy czekamy do ostatniego dnia :)
MD - Wto Lut 03, 2015 21:55

Beny21, pytanie tylko gdzie i kiedy konkretnie? ;) Może Dzieju by się też pisał?
Beny21 - Pon Lut 16, 2015 17:28

Sobota lub niedziela jak komu pasuje bo niektorzy w sobote pracuja. Moze jakis macdonald gdzies? Ja bym proponowal niedziele na macdonaldzie kolo Tesco trasa DK1 godz. 16 na kawke i pogaduchy:) ale jak ktos ma lepsza propozycje walcie smialo.

[ Dodano: Pon Lut 16, 2015 17:28 ]
Panowie jak i Panie reaktywacja. W ta niedziele to jest 22 luty proponuje zlocik. Pisac a postach kto byl by chetny i jedziemy.

MD - Pon Lut 16, 2015 23:19

Beny21, a jakby to zestrzelić jakoś z Kingsmanem? Film w brytyjskim stylu, idealnie pasowałby do naszych Roverków. Przed czy po jakieś spotkanie - na Wolności czy w Jurajskiej: McDonald i tak obok będzie.
Beny21 - Sro Lut 18, 2015 14:18

To juz mak ale w galeri bo wiekszy parking i mozna skoczyc na gore do maka:) jest ktos jeszcze kto byl by chetny:)
MD - Czw Lut 19, 2015 16:04

Niestety Koledzy i Koleżanki, w tym tygodniu nie dam rady podjechać.

Samochód stoi z rozpiętym wydechem, zawieszeniem i wybebeszoną połową rzeczy spod maski - sprzęgło się skończyło. Nie można przyspieszać, bo obroty rosną, a prędkość zostaje. Na szczęście docisk, dwumas i wysprzęglik są w świetnym stanie i mój znajomy mistrz mechaniki zmieni mi tylko okładziny tarczy, przez co mocno przytnie koszty.

Robicie coś ostatecznie w ten weekend, czy może następny? ;) No i naprawdę obstawiałbym tego Kingsmana.

Beny21 - Czw Lut 19, 2015 18:22

Jezeli nikt nie odezwie sie do jutra najpozniej w sobote to bedzie trzeba przelozyc spotkanie bo sam nie pojade. A nie wierze w to ze tylko my jestesmy z czewy lub okolic tutaj. Do Ciebie MD odezwie sie na priv bo mam sprawe.:)
siemion_ - Pon Mar 23, 2015 21:24

Zapraszam w sobotę 28 marca na spota do SOSNOWCA, pakujcie się w jedno auto i przybywajcie na tor kartingowy. Szczegóły w śląskim temacie spotowym.

https://forum.roverki.eu/viewtopic.php?p=879722#879722