|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Zloty ogólnopolskie - XIV ZLOT OGOLNO POLSKI - PROPOZYCJE
MaReK - Pią Lip 25, 2008 18:29 Temat postu: XIV ZLOT OGOLNO POLSKI - PROPOZYCJE http://www.osadawarminska.pl/?sh=galeria - co myslicie o tym ?
Ktos wczesniej mowil cos o mazurach... to prawie jak znalazl
W "niesezonie" maja atrakcyjne ceny i warunki. Byl tam moj wspolnik i mowi ze jest "jedwabiscie". Pozostawiam jako luzna propozycje
Pozdrawiam,
argail - Pią Lip 25, 2008 18:36
Wygląda nieźle ... A może już coś wiadomo - ogólnie - kiedy, w jakim miesiącu ?
Może w końcu udało by mi się dojechać .....
Thrillco - Pią Lip 25, 2008 18:55
jestem za bo to blisko, wiem jak trafić i zwieksza powaznie szanse na mój udział. No i mi się podobywuje...na zdjęciach.
IInvit - Pią Lip 25, 2008 19:08
jak dla mnie ok
byłam tam niedawno domki wyglądają dokładnie tak jak na zdjęciach dobre miejsce na imprezową integrację... mała wioska, ukryta gdzieś w lesie, można hałasować.... tylko trzeba mieć napoje ze sobą bo nie dość że był ograniczony wybór, to jeszcze cena odpowiednia.
Niedaleko jest "jeziorko" które ochrzciłam małym bajorkiem kąpać raczej się tam nie da ale posiedzieć przy ognisku można
Tomaszi - Pią Lip 25, 2008 19:38
Thrillco napisał/a: | jestem za bo to blisko |
Miejsce wygląda ciekawie, googlemaps pokazało mi też ciekawy dystans
486 km – około 7 godz. 47 min
Jescze jakieś propozycje
MaReK - Pią Lip 25, 2008 22:39
No wiesz... ostatecznie gdzies indziej trzeba robic te zloty niz tylko slaskie/dolno slaskie zeby inna wiara uczestnikow mocno zwiazanych z forum mogla sie pojawic. Dlaczego tylko My mamy robic ponad 400 km, moze Wy tez byscie troche pojezdzili
Pozdrawiam,
sTERYD - Pią Lip 25, 2008 23:15
Tomaszi, marudzisz
Thrillco - Sob Lip 26, 2008 06:10
Właśnie...chciałem zauwazyć, ze znakomita iększość zlotów jest bliżej tej zachodniej granicy a przecież jest takie fajne powiedzenie modne ostatnio - na wschód...tam musi być jakaś cywilizacja Poza tym sorka ale warmia i mazury wydają mi się o niebo bardziej atrakcyjnym terenem niż płaskowyże ślaska z chałdami w tle.
am_k - Sob Lip 26, 2008 07:04
Witam, postaram się podrzucić temat w Lublinie.
Ostatnio coś sie u nas ruszyło, ze spotami, także może byliby chętni.
Tylko jakaś bliżej nieokreślona data, a włączamy myślenie.
Od nas tak samo jest daleko na Śląsk, jak i na Mazury.
Ja w przyszły poniedziałek jadę na urlop, na Warmię właśnie, więc nie omieszkam rzucić okiem. To nie daleko Olsztyna, także prawie po drodze. I tylko 366 km z Lublina
Brt - Sob Lip 26, 2008 09:49
Hmmm ja chciałbym zauwazyć ze tylko dwa ostatnie Zloty byly w rejonach południowo zachodnich Wcześniej Jachranka, Wilga, Radom, Miedziana Góra ...
MaReK - Sob Lip 26, 2008 10:09
Wczesniej nie bylo propozycji zlotow jesiennych... przynajmniej odkad ja jestem to nie bylo. Najblizej nas rzeczywiscie byla Jachranka i Radom. Ale to bylo no powiedzmy centrum kraju. A co z czesciami - Szczecin, Augustow, Rzeszow? Na innych nie bylem. Ale od tamtej pory przybylo sporo wiecej ludzi i sa oni "porozrzucani" po calej Polsce, dlatego warto kazdemu dac szanse w jego rejonie (np. 50 - 250 km)
A moze trzeba zrobic ankiete. Kto w jakim rejonie sposrod kilku zdecydowalby sie na udzial w zlocie ? Nie wiem tylko czy nie skrzywdzi sie tym samym mniejszosci narodowej Bo przeciez najwiecej uzytkownikow forum to Mazowieckie i Slaskie
Ponizej kilka zrzutow ekranowych ze statystyk google.pl
Homi - Sob Lip 26, 2008 10:22
Za 8h startuje na Mazury i będę wyłączony z dyskusji, ale chętnie pojawiłbym się na zlocie, jeśli tylko nie byłby na drugim końcu Polski.
Ankieta to dobry pomysł, chętny jestem, ale żeby powiedzieć czy będę na 100% może jakiś orientacyjny termin...
Olo12 - Sob Lip 26, 2008 11:48
a może Bieszczady? Ceny bez porównania niższe niż w zachodniej części Polski. a i zlotów ogólnopolskich na podkarpaciu nie było.
MaReK - Sob Lip 26, 2008 12:42
Bieszczady sa kul Bylismy w maju zeszlego roku i naprawde bylo slicznie.
Jesienia moze byc tam tylko zimno Ale czy zimniej niz na mazurach... ?
Irek - Sob Lip 26, 2008 13:59
i tak pewnie zlot bedzie tam, gdzie wymysli go sobie osoba, ktora bedzie chciala wziac na swoje barki organizacje zlotu... To jak Viola i Marek - organizujecie zlot? Ja np. na Warmie chetnie sie wybiore...
pozdr
irek
MaReK - Sob Lip 26, 2008 17:14
A na czym polegac ma organizacja? Ja podany wyzej przeze mnie osrodek moge sprawdzic, zadzwonic do jego wladz, spytac sie o terminy i ceny i czy sa chetni przyjac bande szalonych, pozytywnie zakreconych roverzystow
Do tego pozostaje kwestia jedzenia. O ile domek podzielony na 4 lub 5 osob nie bedzie jakims duzym wydatkiem, o tyle posilek 25 zl za osobe wydaje mi sie troche duzo.
Liczba chetnych, jakis termin lub dwa najlepiej (z ankieta) i juz.
Zajebiscie byloby gdyby ktos z rejonu warminskiego mogl pomoc.
Organizacyjna reszta musi juz spoczac na barkach przewodniczacych naszej klubowej partii.
Thrillco - Sob Lip 26, 2008 19:43
Brt napisał/a: | Hmmm ja chciałbym zauwazyć ze tylko dwa ostatnie Zloty byly w rejonach południowo zachodnich Wcześniej Jachranka, Wilga, Radom, Miedziana Góra ... |
Wczesniej to ja ine miałem Rovera
maciekwawa - Nie Lip 27, 2008 10:30
Hejka na mazurach http://www.wiatraki.com/?d=glowna Bardzo fajnie byłem polecam:)
zetes - Nie Lip 27, 2008 12:32
jezeli jesien to proponuje Mazury, Bieszczady sa fantastyczne ale chetmie bym tam pojechal w okresie wiosennym. A tak na marginesie to trzeba pomyslami atakowac Dyrekcje bo na razie /dane z 26.07.2008/ Dyrektor Naczelny nie ma pomyslu dotyczacego XIV zlotu. Zrozmowy wydaje sie, ze bedzie wymagal wsparcia przy organizacji, chodzi o wykonanie roboty zwiazanej z zalatwianiem formalnosci. Pozadane jest aby mieszkajacy najblizej cos zadzialali. Pozdrawiam.
7Tomi - Nie Lip 27, 2008 13:10
Olo12 napisał/a: | a może Bieszczady? Ceny bez porównania niższe niż w zachodniej części Polski. a i zlotów ogólnopolskich na podkarpaciu nie było. |
Jestem za
Kozik - Nie Lip 27, 2008 13:17
Tomi_114 napisał/a: | Olo12 napisał/a:
a może Bieszczady? Ceny bez porównania niższe niż w zachodniej części Polski. a i zlotów ogólnopolskich na podkarpaciu nie było.
Jestem za |
Ja też jestem za, ale co do organizacji to niestety nie mógłbym się tym zająć, ewentualnie w czymś pomóc
herc - Nie Lip 27, 2008 13:21
Za Bieszczadami to i ja jestem chętny
Irek - Nie Lip 27, 2008 20:50
ej tam. Nigdzie nie jest powiedziane, ze jesienny zlot ma organizowac zarzad...
Nie raz bywalo tak, ze ktos spoza wladz organizowal, bo mial taka fantazje...
pozdr
irek
Azazel85 - Nie Lip 27, 2008 20:53
Hehe - to jak ja w Kolonii coś zorganizuję, to też przyjedziecie
promap - Nie Lip 27, 2008 21:37
No w Kolonii to by mógł być ciekawy zlot
i niektórzy mogli by mieć bliżej niż w Bieszczady czy Mazury
walkie - Nie Lip 27, 2008 21:45
Ja jestem za Kolonią! Szybciej dojadę
AndrewS - Nie Lip 27, 2008 21:58
ostatnio bedac na zlocie FSO mielismy do dyspozycji hamownie
http://agma-tuning.pl/ind...baba4f03dd31905
moze warto taka atrakcje dolaczyc do zlotu,
tylko nie wiem, czy to pasuje akurat do jesiennego
,bo jesienne z reguly sa bardziej integracyjne
Azazel85 - Nie Lip 27, 2008 22:00
walkie napisał/a: | Szybciej dojadę |
No tak, to się może akurat zgadzać...
Hmm...teraz są "nudy", ale jak karnawał będzie....to wtedy tu się dopiero dzieje;)
Hehe, zapraszam na jakiś tam "Donnerstag" - jedyny dzień(noc) w roku kiedy to zgodnie z tradycją nie trzeba być wiernym swojemu "partnerowi...
W sumie to jest nawet wskazana - każdy idzie się bawić, nie wiedząc gdzie rano się obudzi;)
Co zrobić... taka tradycja;)
lineumaciel - Pon Lip 28, 2008 07:01
MaReK napisał/a: | A na czym polegac ma organizacja? Ja podany wyzej przeze mnie osrodek moge sprawdzic, zadzwonic do jego wladz, spytac sie o terminy i ceny i czy sa chetni przyjac bande szalonych, pozytywnie zakreconych roverzystow
Do tego pozostaje kwestia jedzenia. O ile domek podzielony na 4 lub 5 osob nie bedzie jakims duzym wydatkiem, o tyle posilek 25 zl za osobe wydaje mi sie troche duzo.
Liczba chetnych, jakis termin lub dwa najlepiej (z ankieta) i juz.
fajowo byloby gdyby ktos z rejonu warminskiego mogl pomoc.
Organizacyjna reszta musi juz spoczac na barkach przewodniczacych naszej klubowej partii. |
No ja chyba mam najbliżej , miejsce bardzo fajne, a jeśli potrzebna jakaś pomoc to ja Marku bardzo chętnie.
maciej - Pon Lip 28, 2008 10:55
Ja proponowałem już Zarządowi Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Warszawskiej w Ubliku koło Orzysza, ale problemem jest to, że "to za daleko"... z Dolnego Śląska...
http://www.eholiday.pl/noclegi-2331.html
zetes napisał/a: | Bieszczady sa fantastyczne ale chetmie bym tam pojechal w okresie wiosennym. |
Tu się kompletnie nie zgodzę - właśnie Mazury na wiosnę (choć woda trochę zimna, to i tak jest fajnie), a Bieszczady na przełomie września i października - jak znajdę chwilkę czasu, to pokażę zdjęcia - nic nie umywa się do ferii jesiennych barw i pięknych zroszonych poranków.
xROnx - Pon Lip 28, 2008 12:01
A ja powiem tak. Nigdy nie byłem na mazurach i bardzo chetnie bym sie tam wybral mimo ze odleglosc bardzo spora... ale raz mozna warunek? Musi byc dobre miejsce noclegowo-wyzywieniowe. Czyli pokoj 2-os z lazienka i to - jak chyba sie kazdy ze mna zgodzi, w dobrych warunkach w przystepnej cenie
morris - Pon Lip 28, 2008 13:05
maciej napisał/a: | właśnie Mazury na wiosnę (choć woda trochę zimna, to i tak jest fajnie), a Bieszczady na przełomie września i października |
Dla mnie to też zdecydowanie sensowniej. Wiele razy jeżdziłem po sezonie w Bieszczady i "jeszcze złota polska jesień" nigdy mnie nie zawiodła.
dareke - Wto Lip 29, 2008 07:45
Jeśli ktoś jeszcze nie był nigdy w Bieszczadach (wrzesień-październik)to naprawdę polecam. Bywam tam co 2 lata i zawsze odkrywam coś nowego. Taki zlot można połączyć z podziwianiem Bieszczad.
kasjopea - Wto Lip 29, 2008 08:58
Bory Tucholskie też mogą być
Tomaszi - Wto Lip 29, 2008 11:29
MaReK napisał/a: | No wiesz... ostatecznie gdzies indziej trzeba robic te zloty niz tylko slaskie/dolno slaskie zeby inna wiara uczestnikow mocno zwiazanych z forum mogla sie pojawic. Dlaczego tylko My mamy robic ponad 400 km, moze Wy tez byscie troche pojezdzili | A kto powiedział, że dla mnie to daleko może miałem na muyśli fajną ciekawą trasę
sTERYD napisał/a: | Tomaszi, marudzisz | hehe nie, nie marudze tylko wywołuję dyskusje
Tak reasumując dotychczasowe wypowiedzi (czemu takie małe zainteresowanie) idzie zauważyć, że wybór miejsca padł na dwa krańce polski Mazury, Bieszczady. Co prawda w samych bieszcadach jeszcze nie miałem okazji być, kręciłem się tam blisko tylko wokół tamtych rejonów Po mimo tego, chętnie widzielibyśmy się z IKS na terenach żubra (lubi się stawiać )
Analizując dane statystyczne zapodane przez MaReCzKa północna polska jak i całe pomorze miało by możliwość się pojawić, a reszta jak komuś zależy też nie miał by daleko
Gdańsk i Olsztyn leżą w odległości 156 km.
Warszawa i Olsztyn leżą w odległości 213 km.
Wrocław i Olsztyn leżą w odległości 442 km.
Opole i Olsztyn leżą w odległości 452 km.
Katowice i Olsztyn leżą w odległości 479 km
Szczecin i Olsztyn leżą w odległości 484 km
Rzeszów i Olsztyn leżą w odległości 516 km.
Bielsko-Biała i Olsztyn leżą w odległości 537 km.
Jelenia Góra i Olsztyn leżą w odległości 538 km.
Ustrzyki Dln. i Olsztyn leżą w odległości 630 km.
Dane pochodzą ze STRONY i wyglądają na rzeczywiste
To jak nie ma innych propozycji, może ankieta
kolin - Nie Sie 03, 2008 20:38
A może jakiś zlocik na torze Np w Poznaniu lub w Radomiu ?
maciej - Pon Sie 04, 2008 08:45
Tylko kto to przygotuje - wydaje mi się, że najłatwiej by było załatwić Radom - ludzie tam chętni, terminów wolnych było więcej, jak ostatnio załatwialiśmy i nie jest tak straszliwie drogo jak w Kielcach, czy Poznaniu.
Markzo - Pon Sie 04, 2008 09:27
moja Ciocia z kuzynem, szefują w rodzinnym ośrodku Solinka - http://www.solinka.com/
jest tam masa atrakcji (strzelanie z wiatrówki, łuku sportowego, quady) do tego przystepne ceny i mala odleglosc od soliny:) teraz jest u nich szczyt sezonu i zero wolnych miejsc ale na jesien moge sie dowiedziec:) jesli oczywiscie byliby chetni:) troche srednio mi sie usmiecha prawie 530km jechac na mazury:( zwłaszcza ze bieszczady jesianią to poprostu czyste piękno:)
maciej - Pon Sie 04, 2008 09:47
Markzo napisał/a: | troche srednio mi sie usmiecha prawie 530km |
Eee... Duch w narodzie umiera...
Przecież to sama przyjemność przejechać się Roverkiem 500 km.
Ja w ciągu ostatniego 1,5 miesiąca zrobiłem 5500 km - wszystko dla przyjemności.
Brt - Pon Sie 04, 2008 09:51
myślę, że Markzo ma inny problem i nei chodzi o przejazd tylko o wyjazd
maciej napisał/a: | Ja w ciągu ostatniego 1,5 miesiąca zrobiłem 5500 km - wszystko dla przyjemności. |
ja tylko 4500
xROnx - Pon Sie 04, 2008 09:59
hehe widze ze kazdy walczy o swoje i zeby mial jak najblizej
Wpadnijcie do Zielonej Góry na początku września mamy winobranie
Ja ze swojej strony nie widze przeszkód zeby jechac na mazury czy w bieszczady. I tu i tu mnie nie było a chętnie się wybiore
Markzo - Pon Sie 04, 2008 10:00
dokładnie Brt:( niby auto moje, ja płace właściwie za wsyztko (paliwo, przeglądy) a jednak mam bardzo ograniczoną możliwość wyjazdów...
[ Dodano: Pon Sie 04, 2008 11:09 ]
W "Solince" z terminem w październiku problemu raczej nie będzie:) odnośnie cen PW dostał Brt;)
maniaq - Pon Sie 04, 2008 15:11
jesienny to bieszczady byloby milo
mauzry tak srednio wydaje mi sie jesienia . na tor to w sumie kwestia checi i organizacji.
maciej - Pon Sie 04, 2008 15:23
maniaq napisał/a: | na tor to w sumie kwestia checi i organizacji. |
Hehe... Raczej tego drugiego, bo chęci to zawsze są.
Możemy zacząć tu:
http://www.automobilklub.radom.pl/
A noclegi np. tu:
http://www.relaks.net.pl/index.php?action=Oferta
A jak nie to:
http://www.mojekonferencje.pl/?id_mst=69
http://www.eholiday.pl/ta...poczynkowy.html
http://www.mosir.radom.pl/hotel.htm
[ Dodano: Pon Sie 04, 2008 16:30 ]
Kuba kiedyś polecał chyba też Biłgoraj:
http://www.pzm.pl/Karting...gowy__BILGORAJ_
maniaq - Pon Sie 04, 2008 15:32
no we wrocku nie wszyscy chcieli smigac po torze, np woleli polezec w cieniu i odpoczywac
wiec moze ankieta- czy tor czy miejsce typowego spotkania-integracji , a potem bedziemy sie martwic o miejsce ?
maciej - Pon Sie 04, 2008 15:39
Ale jedno drugiemu nie przeszkadza - dlatego wskazałem ten ośrodek:
http://www.relaks.net.pl/index.php?action=Oferta
Bo wygląda na taki, w którym można połączyć "Szumirad" z "Radomiem", czy "Jachranką II".
Ci co chcą to na 6h w sobotę na tor, a reszta spacerki po lesie itp., a że z toru jest 10 km do ośrodka, to można np. przyjechać tylko na 2-3 h na tor, a resztę wypoczywać.
Wydaje mi się, że w takiej sytuacji możnaby nawet pomyśleć o zrzutce na tor, ale to już zależy od ceny i zapatrywań Zarządu.
A do tego Radom jest w miarę centralnie w Polsce, więc np. Podlasianom powinno być łatwiej dojechać niż do Wrocka, czy Szumiradu.
Irek - Pon Sie 04, 2008 17:43
helo
z tego co pamietam to zalozenia byly takie, by zloty jesuenne byly typowo intregracyjne i nie wymagaly przejazdow samochodami w trakcie trwania zlotu (z wiadomych wzgledow ...
wiec lepsze MZ te strzelania z łuku, etc.
pozdr
irek
maciej - Pon Sie 04, 2008 18:26
No więc właśnie wydaje się, że kilka osób w tym np. ja ma niedosyt zabawy autami i może pokombinować połączenie - ci co chcą to ilka godzin na torze, a ci co nie to w lesie...
I tak nigdy nie ma tak, żeby wszyscy byli i chcieli być dokładnie w tym samym czasie w tym samym miejscu...
maniaq - Pon Sie 04, 2008 18:49
mi by sie podobal zlot w bieszczadach jesienia, ale tez posmigac po torze zawsze milo wiec co by nie bylo dla mnie ok.
bieszczady n aintegracje sa ok , natura , zacisze
own - Pon Sie 04, 2008 19:17
Na mazury bym się pisał... jestem jak najbardziej . Ciekawe bardzo tereny i odległość do 200km też może być.
argail - Pon Sie 04, 2008 19:21
A mi jest rybka - mogę jechać gdziekolwiek
Mimo iż jestem z Radomia, to chyba wolał bym jechać gdzieeeeeeeś daleko .... ale na torze też by się pojeździło ...
Ot - i tak dobrze i tak miło
Mogę się jutro zorientować jak wyglądają terminy w Automobilklubie (i w Klaksonie - co do Jedlni (ośrodek Releks) to jest calkiem fajnie, ale kąpiel grozi mutacją.
Dojazd do ośrodka prostą drogą (około 12 km) z Radomia na Kozienice.
Markzo - Pon Sie 04, 2008 19:22
obok tego ośrodka solinka, jest wypożyczalnia quadow z torem:D więc też może byc ciekawie:)
herc - Pon Sie 04, 2008 20:53
W tym ośrodku Solinka miałem już przyjemność być i jest naprawdę super więc ja jestem za Bieszczadami
emes - Wto Sie 05, 2008 22:12
Jeżeli chodzi o zlot jesienny, dla mnie to bez różnicy, mogą to być Mazury, mogą to być Bieszczady, bo mam zamiar pojawić się na kolejnym zlocie
Jeżeli chodzi o sprawę odległości, o której wspomniał maciej, mi nie przeszkadza odległość w sensie przyjazdu na zlot, chodzi raczej o to, że w wariancie zarząd organizuje zlot, trzeba byłoby tam pojechać, pooglądać, ustalić ceny i takie tam. A przejazd około 500km w jedną stronę zajmuje trochę czasu, więc zloty były organizowane na podstawie możliwości organizacyjnych, które w tym względzie były ograniczone. Rozwiązaniem jest kwestia wspomniana przez macieja oraz przez Irka, czyli wariant to nie zarząd organizuje zlot
Chciałbym też nawiązać do tego, o czym wspomniał MaReK, oczywiście fajnie jest, jak jest powiedzmy sprawiedliwie, czyli każdy ma szansę pojawić się na zlocie, bo jest w tym czy w innym regionie, tutaj zgadzam się z Tobą, MaReK. Fajna byłaby również różnorodność, więc też chcieliśmy o to zadbać, było woj. opolskie, było woj. dolnośląskie, tutaj jeszcze nie odbywały się zloty ogólnopolskie
Problemem są jedynie, tak jak napisałem wyżej, możliwości organizacyjne. Ale rozwiązanie zostało zaproponowane, o czym wspomniałem
Z tego co przeczytałem, konkretne propozycje są 3: zlot integracyjny na Mazurach, zlot integracyjny w Bieszczadach oraz zlot samochodowo-integracyjny w Radomiu. Jeżeli chodzi o organizację, we wszystkich przypadkach potrzebna byłaby pomoc osób spoza zarządu. Myślę że ankieta to całkiem niezłe rozwiązanie. A kto jest chętny do organizacji zlotu lub pomocy przy organizacji zlotu w wymienionych miejscach?
Markzo - Wto Sie 05, 2008 22:19
ja mogę pomóc z tą "Solinką" tylko co konkretnie itp oraz czy to ma być napewno tam:)
Olo12 - Sro Sie 06, 2008 06:32
Co do Bieszczad to jest też fajne miejscew m. Bystre koło Baligrodu można tam wynająć domki to link http://owko.bieszczady24.pl/.
Poza sezonem nie ma ruchu i ceny niskie. Dodatkowo każdy domek ma kuchnię tak że można sobie coś przyrządzić dodatkowo cały teren jest ogrodzony.
argail - Sro Sie 06, 2008 06:39
emes napisał/a: | A kto jest chętny do organizacji zlotu lub pomocy przy organizacji zlotu w wymienionych miejscach? |
Cóż ... poczułem się wyrwany do tablicy ...
Nie organizowałem nigdy takich spędów - ale jeśli uzyskam niezbędne wskazówki oraz pomoc merytoryczną od Zarządu - mogę pomóc.
Co prawda - jako że znam Radom - wolał bym jechać na Mazury lub w Bieszczady (przyjemność) - lecz jeśli tzw. "ogół" zdecyduje na radom - jak już pisałem - mogę pomóc.
gregor68 - Sro Sie 06, 2008 19:32
Generalnie nam pasuje gdziekolwiek ale pomykalibyśmy po torze, pogonilibyśmy po lesie(za grzybami ) więc obstawiamy Radom.
kolin - Pon Sie 11, 2008 10:42
Radom by mógł być, może jakaś ankieta gdzie to by chciał zlot... bo też bym się chciał pojawić i was poznać
Senn - Wto Sie 19, 2008 22:14
Pany, a kiedy ten zlot mialby mniej wiecej byc?
Brt - Wto Sie 19, 2008 22:29
raczej na początku października
Zukowaty - Wto Sie 19, 2008 22:34
Ogolnie dla mnie to gdziekolwiek ale fajnie bylo by jakis termin wstepnie ustalic.Nie ma mnie w kraju 2 tyg w kazdym miesiacu wiec musial bym to jakos ulozyc.Radom mam najblizej ale jak na weekend to i Mazury i gory sa dobre
IInvit - Sro Sie 20, 2008 07:26
Brt napisał/a: | raczej na początku października |
niedobrze, niedobrze...
Zukowaty - Sro Sie 20, 2008 07:57
No zimno juz bedzie i mi Roverek zmarznie a i pedalowac w wichury jesienne zadna przyjemnosc
Senn - Sro Sie 20, 2008 20:36
No poczatek pazdziernika to juz prawie termin mojej żony wiec nie wiem czy dam rade, ale jak byloby to w Radomiu to rzut beretem
xROnx - Sro Sie 20, 2008 20:43
Zukowaty napisał/a: | pedalowac w wichury jesienne zadna przyjemnosc |
przeciez to ma byc zlot jesienny a nie letni. jakby byl zimowy to tez bys chcial zeby bylo +30'C w cieniu?
Brt - Sro Sie 20, 2008 21:15
rk temu było w październiku i była piękna pogoda z cukru nie jestesmy
xROnx - Sro Sie 20, 2008 21:22
Brt napisał/a: | z cukru nie jestesmy |
jakbym słyszał swojego byłego kierownika który kazał biegać w terenie podczas deszczu kiedy to on sam siedział w aucie - taki OT
anyway jesien tez ma swoje plusy
kasjopea - Sro Sie 20, 2008 21:30
a co za różnica jaka aura, barowa jak najbardziej będzie odpowiednia
Zukowaty - Sro Sie 20, 2008 22:24
Swieta prawda kasjopea No to czekam na konkrety i sie zapisuje jak tylko bedzie mi termin pasowal
Markzo - Pon Sie 25, 2008 18:40
no i jak Roverkowicze, coś wiadomo w temacie zlotu???
Prezes89 - Sro Sie 27, 2008 18:52
Markzo napisał/a: | no i jak Roverkowicze, coś wiadomo w temacie zlotu??? |
No własnie ludzie montujmy coś szybciej...
Ostatnio byłem zlocie VW w Ustroniu zgromadzili ponad 60 aut aż miejsca brakowało
a sama imprezka była niesamowita i oczywiście dwudniowa Miło by było się tak spotkać Roverkowicze..
xROnx - Sro Sie 27, 2008 21:07
Podejrzewam że jesli coś sie ma ruszyć to dopiero po wakacjach be teraz ludzie w rozjazdach są... także cierpliwości
lelek11 - Pon Wrz 01, 2008 08:49
Jakby ten zlocik był na mazurach we wrześniu to może i ja bym się wybrał. Bo od października praca i studia.
Adasc - Sro Wrz 03, 2008 07:35
Czas byłby wrócić do dyskusji bo jesień tuż, tuż
lelek11 - Sro Wrz 03, 2008 10:50
Chciałbym się pojawić na tym zlocie. Może np. 26, 27 ,28 wrzesień?? To tylko podsunięcie daty nie musicie sie zgadzać. W końcu jestem tylko sympatykiem a ni klubowiczem więc dużo do gadania nie mam. A co do miejsca to na mazurach byłoby fajnie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
7Tomi - Czw Wrz 04, 2008 22:26
Mazury i mazury... na mazurach już było... a w Bieszczadach nie Pora na Bieszczady wyśmienita
Ant - Nie Wrz 07, 2008 21:24
Tomi_114 napisał/a: | Mazury i mazury... na mazurach już było... a w Bieszczadach nie Pora na Bieszczady wyśmienita |
popieram bieszczady
maciej - Pon Wrz 08, 2008 09:04
A ja jestem przeciw z bardzo prostego powodu, który podałem też już pod rozwagę Zarządowi:
Poprzednie Zloty, oprócz Garczyna 4 lata temu (Kaszuby) odbywały się w rozsądnym promieniu od geograficznego środka Polski (Jachranka * 2, Wilga * 2, Cedzyna, Miedziana, Soczewka, Kazimierz Biskupi, Radom), ostatnie dwa Zloty odbyły się na południowym-zachodzie, teraz znów Bieszczady, czyli najdalszy koniec Polski - 983 km najkrótszą i 1145 km najszybszą drogą ze Świnoujścia do Wołosatego, 722 km z Puńska, 748 km z Bogatyni w jedną stronę.
walkie - Pon Wrz 08, 2008 10:33
Rozglądam się za ofertami.
W Bieszczadach mam upatrzonych kilka ośrodków. Za nimi przemawiają korzystne ceny, moc atrakcji i piękno Bieszczad.
Mam też coś w Nieporęcie, też całkiem przyjemna oferta. Szukam jeszcze czegoś w centralnej Polsce.
Mazury - napisałam do ośrodka, który podał Marek i tego od Ciebie macieju, na razie brak odpowiedzi.
I specjalnie dla Maćka - szukam czegoś w okolicach Szczecina
Jak już będę miała zebrane konkretne oferty, z konkretnymi terminami to zrobię ankietę. Mam nadzieję, że uda mi się do środy.
To tyle na razie
W imieniu redakcji
Walkie
Tomi - Pon Wrz 08, 2008 13:24
walkie napisał/a: |
W imieniu redakcji
Walkie |
A nie "Judyta"
walkie - Pon Wrz 08, 2008 13:36
Nie, tym razem pod pseudonimem hehe
coldmanns - Sob Wrz 13, 2008 00:15
Dopiero dzisiaj zauwazylem temat.
Jestem za spotkiem gdziekolwiek. Nie robi mi to roznicy (kocham swojego "r" i im dalsza trasa tym wieksza przyjemnosc z jazdy)
Osobiscie to chetnie poszalal bym sobie troche na torze (juz dawno nie mialem okazji).
walkie - Sob Wrz 13, 2008 07:40
coldmanns, w takim razie weź udział w ankiecie i zagłosuj na którąś z propozycji. Tor i wszelkie zmagania z samochodami są przewidziane na letni zlot. Na jesień się integrujemy
Markzo - Sob Wrz 13, 2008 09:08
a gdzie jest ta ankieta??bo ja nie wiedzę:oops:
Homi - Sob Wrz 13, 2008 09:17
Tutaj...
Markzo - Sob Wrz 13, 2008 09:40
Podziękował
coldmanns - Nie Wrz 14, 2008 13:34
walkie, w ankiecie wzialem udzial zanim napisalem tego poprzedniego posta.'
walkie - Nie Wrz 14, 2008 13:47
Tego to ja nie wiem, ankieta jest tajna, łamana przez poufne na razie
|
|