Wysłany: Nie Mar 07, 2010 18:59 [R620] Coś się urwało
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Mam problem. Wjeżdżałem swoim Roverkiem do garażu i usłyszałem huk, pomyślałem że opona walnęła, ale wjeżdżając dalej do garażu samochód tarł i nie chciał jechać. Zatrzymałem go i zajrzałem pod niego. Zauważyłem że prawa strona jest 2cm nad ziemią. Moje pytanie co mogło się urwać tak to wygląda:
Po zdjęciu koła okazało się że sworzeń dolny wahacza się rozleciał. Mam też drugą prośbę czy ma ktoś schemat przedniego zawieszenia do Rovera 620 SDi z prawej strony.
http://forum.roverki.eu/v...der=asc&start=0 polecam i gratuluje tego samego za co dziekowalem Bogu, bo kilka minut wczesniej jechalem 170. Swozen zachowalem na pamiatke do dzis i woze go w bagazniku
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wiem, ze zarcik. Raczej mam spory dystans do siebie. Myslalem nad tym talizmanem na szyje, ale to strasznie ciezkie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum