He, no to mój Roverek znalazł brata bliźniaka
Jeśli zaś chodzi o grilla i tylną blendę to wyszło to na samochodzie trochę za bardzo ponuro Chyba lepiej taki manewr wyglądałby na jasnym aucie. Ja akurat lubię ten chrom
zdaje mi sie albo pod lewym leflektorem masz szczeline
No jest szczelina, nie wiem niby auto bite nie było ale jakąś lekką stłuczkę musiał zaliczyć bo nie pasuje ten reflektor idealnie.
jasiu87 napisał/a:
hmm dla mnie oryginalny grill ma swój urok dlatego nigdy go nie zmienię zresztą auto jak Lanos wygląda bez znaczka Korczus, Bez obrazy oczywiście
Nie no spoko, każdy robi przecież auto dla siebie, a nie dla kogoś
ploomy napisał/a:
He, no to mój Roverek znalazł brata bliźniaka
Jeśli zaś chodzi o grilla i tylną blendę to wyszło to na samochodzie trochę za bardzo ponuro Chyba lepiej taki manewr wyglądałby na jasnym aucie. Ja akurat lubię ten chrom
Są gusta i guściki Ja tam lubię auto całe w jednym kolorze, nie podoba mi się zbytnio jak coś się wyróżnia Wcześniej miałem fiestkę, o tak wyglądała, teraz brat przejął w spadku
Ten grill to jest orignalny tylko siatka jest i zamiast srebra jest na czarno, czy to grill z tych 25 lub 45 jakos mi to tak przypomina. Ale mi sie podoba
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Tak jak mowisz to grill z siatka i na czarno ale wiesz ile bylo roboty zeby zedrzec to sreberko? Masakra! Może nie jest całkiem inny ale przynajmniej oryginalnie wyglada! Mi sie podoba i zalerzało mi na tym by znaczek został bo bez niego to niezbyt wyglada!
Hmm a właściwie po jakiego to sreberko zdzieracie? Przecież jak dobrze się to oszlifuje, położy podkład i na to lakier, to jest ok. Oczywiście jest to taka wersja na szybko, jeśli się komuś nie chce bawić, bo lepiej jest to zedrzeć, ale bez zdzierania też się da
Hmm a właściwie po jakiego to sreberko zdzieracie? Przecież jak dobrze się to oszlifuje, położy podkład i na to lakier, to jest ok. Oczywiście jest to taka wersja na szybko, jeśli się komuś nie chce bawić, bo lepiej jest to zedrzeć, ale bez zdzierania też się da
No niewiem czy się da tak łatwo oszlifować! Ja próbowałem papierem ściernym, to sreberko jest cholernie twarde nie dało się zmatowić! Dlatego zdzierałem!
No zeszlifować się nie da raczej, ale szlifierką porządnie to zmatowiłem i jest ok. Tylko muszę grilla poprawić bo trochę na szybcika go robiłem, szpachel trochę siadł i mnie to drażni bo widać ślad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum