Witam zauważyłem dziś że przestał w aucie działać nawiew tzn. na pierwszym i drugim poziomie nic się nie dzieje dopiero na trzecim i czwartym nawiew działa bez zarzutu. Wydaje mi się że jest to po prostu wina przełącznika może się zabrudził a może macie inne pomysły co zrobić z tym fantem z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. I jeszcze taka mała prośba o opis wymontowania tego regulatora .
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 02, 2009 20:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Spalone 2 rezystory (takie sprężynki z drutu oporowego) znajdujace sie zaraz za wentylatorem. Opisywyne na forum kilka razy co i jak trzeba zrobic aby sie dobrać. Napewno trzeba zdjac schowek znalężc kostke wymontowac i wymienic uszkodzone rezystory.
Ostatnio zmieniony przez mi_sza1 Sro Wrz 02, 2009 21:04, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum