Witajcie.. Klubowicze Chciałbym przedstawić mojego Roverk'a 416Si hihiiiii... Dla mnie roverki są piękne heh 97r... 95 tyś. przebiegu w ksiazce wszystko jest No poprostu nie ma sie do czego przyczepić Silniczek jest poprostu cacy hehe
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 23:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 10:17
Ja tam mam zieloną skórę na siedzenia - też wygląda oszałamiająco, choć muszę przyznać, że kolegi 416-tka wygląda na prawdę ślicznie.
A aluramki.... to prawda dodają uroku. Ja już w swoim dokleiłem aluramki na regulatory powietrza itp. i nooooooo...... wygląda to jak myślalem, czyli cool
Pozostało mi zalożyć aluramki na zegary (leżą w bagażniku i czekają na chwile wolnego) i to myślę dopełni całościowy odjazdowy wygląd wnętrza.
Reasumując - gratuluję przepięknej "brysi"
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum