Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 18:31 [R825] Czy lampy tyne podejdą od młodszego modelu
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1993
Strasznie podobaja mi sie lampy tył z kloszem jasno czerwonym one chyba były wkładane do modeli po 96r. I tu moje pytanie czy one podejda do mojego roverka ? gdyby ktos nie wiedział o jakie lampy mi chodzi :
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 01, 2011 17:57, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rozumiem dlaczego Ci się podobają i powiem szczerze, że gdybym kupił R800 ze starymi lampami tylnymi to nawet bym się nie zastanawiał, czy nowsze pasują, bo byłoby to dla mnie oczywiste.
oczywiście mógłbym się w swoim osądzie mylić...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Rozumiem dlaczego Ci się podobają i powiem szczerze, że gdybym kupił R800 ze starymi lampami tylnymi to nawet bym się nie zastanawiał, czy nowsze pasują, bo byłoby to dla mnie oczywiste
No tak bardzo mi sie od poczatku podobają i napewno w moim roverku nie bedzie pomaranczowych kloszy czekam tylko na okazje bo na allegro wołaja sobie za jedna lampe ok 200 zł a mysle ze to za duzo bo jeszcze trzeba dokupic lampy na tylna klape a to kolejny koszt.
Jednak zastanawia mnie czy nie bedzie problemu z ich umiejscowieniem w miejsce starych lamp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum