Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 09:08 [Rover 200] Jakie świece?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam.
Czy ktos może mi poradzieć jakie świece wybrać do mojego roverka?
chodzi mi o to zeby nie były mocno drogie i ewentualnie obniżyły zużycie paliwa.
Dzięki.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pon Lis 29, 2010 11:30, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 09:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 12:20
heh zuzycie paliwka......po pierwsze:
jezeli chcesz kupic wmiare tanie swiece to jeden sezon i po swiecach lepiej kupic takie co ci potzymaja conajmniej 25zl za sztuke i od raz przewody...
heh zuzycie paliwka......po pierwsze:
jezeli chcesz kupic wmiare tanie swiece to jeden sezon i po swiecach lepiej kupic takie co ci potzymaja conajmniej 25zl za sztuke i od raz przewody...
25zł/szt. za zwykłą świecę? Kosmiczna cena.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Witam.
Czy ktos może mi poradzieć jakie świece wybrać do mojego roverka?
chodzi mi o to zeby nie były mocno drogie i ewentualnie obniżyły zużycie paliwa.
Dzięki.
Świece NGK
Potem włazisz na allegro i szukasz tych BKR6E
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 56 Skąd: Warszawa-Wesoła/Łódź
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 21:23
z ręką na sercu mogę polecić już tutaj wymienione produkty firmy NGK szczególnie świece NGK V Line 28 i ewentualnie do tego kable również NGK i będzie idealnie / najlpesza relacja jakości do ceny..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum