Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 19:48 MU - AC Milan - jak typujecie?
Ja właśnie zasiadam do oglądania przez Internet meczyku hehheh
Jakby ktoś pytał.... to przez SopCast'a
Mimo, że Milan to jedyna ocalała w LM nieangielska drużyna (nie lubię włoskiego futbolu) kibicuję MU.
Życzę wypieków na twarzy.
-----------
No to 5 minuta 1:0 dla MU hehehehe
------------
21 min Kaka i 1:1 buuuu
------------
hhmmm..... 37min kaka i 1:2 hmmmm....
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 19:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 20:41
po pierwszej połowie 1:2 dla Milanu wrrrrr....... choć obiektywnie trzeba przyznać że bramka Ronaldo dyskusyjna (hm.. a może jednak Dida "own goal"), to bramki Kaki - bezdyskusyjne. Klasa zawodnik - przyspieszenie rakiety.
----------ciach-----------
59 min ROONEY i 2:2 hihihihihih
-----------------
91 min ROOOOONEEEYYYYYYYYY 3:2 !!!!!!!
----------------------------
92 min KOOOOOOOOOOONIEC!!!!!!!!!! wygrywa MU !!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez String Wto Kwi 24, 2007 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro Kwi 25, 2007 10:19
Viniu mój drogi - korzystałem z dobrodziejstwa Internetu
Transmisja w streamingu - programik SopCast. Oglądałem ESPN z komentarzem angielskim.
Z racji, że nie opłaca mi się wykupować jakichś megapakietów z kablówek, platform cyfrowych itp. (bo oglądam telewizję rzadko), za to fundnąłem sobie szybkie łącze internetowe 4MB/512kB - dzieki temu bez problemu oglądam sobie meczyki, których nasza zajefajna TVP nie wrzuca - bo po co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum