Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 20:04 Powitajcie mnie w klubie
Witam!
Od niedawna jestem szczęśliwym(?) posiadaczem R45 1.8. Na razie jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć, co mnie póki co cieszy, bo przynajmniej nie zawalam działu "usterki"
Jedyne co mnie martwi na dzień dzisiejszy to to, że jeszcze nie umiem włączać wycieraczek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 20:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Od niedawna jestem szczęśliwym(?) posiadaczem R45 1.8. Na razie jeszcze nie mogę nic o nim powiedzieć, co mnie póki co cieszy, bo przynajmniej nie zawalam działu "usterki"
Gratulować, gratulować
drooid napisał/a:
Jedyne co mnie martwi na dzień dzisiejszy to to, że jeszcze nie umiem włączać wycieraczek
Rozumiem, że z powodu braku deszczu jeszcze nie przetestowałeś ?
Ale jakby popadało, to ta wajcha po prawej stronie kierownicy. Końcówka się obraca
Wszystko fajnie ale z prawej strony mam dwie wajhy
Zdjęcia? Hmmm.... być może wkrótce
Ta wajha bliżej kierownicy to jest od spryskiwaczy i wycieraczek pokrętła na wajsze, po lewo masz od wycieraczki tylnej po prawo do wyciearaczek przednich. Przekrecenie lewego przełącznika do dołu skutkuje włączeniem tylnej wycieraczki, a przekręcenie jej jeszcze dalej włączenie spryskiwacza, natomiast przekręcenie jej do góry skutkuje włączeniem spryskiwacza. Pokrętło po prawo służy do wyciearaczek przednich przekręcasz do dołu (są trzy pozycje, 1 wolna z przerwami, 2 wolna bez przerw, 3 szybka bez przerw) Pociągnięcie do siebie skutkuje spryskaniem szyby. to byłoby na temat wycieraczek chyba dobrze opisałem??
Był czas na powitania, przyszedł czas na pożegnanie. Autko dożyło swego kresu - przynajmniej w moich rękach. Nie podejrzewam, że nabędę jeszcze jakiegoś Rovera.
Miło było, ale się skończyło. Pozdrawiam wszystkich jeszcze jeżdżących.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum