Uwaga: Wszystkie zdjęcia pochodzą z zaprzyjaźnionego (mam taką nadzieję ) serwisu : http://forums.mg-rover.org.
Pozdrawiam!
Marian - mam to lusterko, mocowanie pasuje ale mam kłopot - gniazdko we wtyczce ma 7 wyprowadzonych przewodów - ja mam się podpiąć pod 3 z nich - pod które ?
Z rave wynika że pod piny 1,3, i 10 ale gniazdko jest w RAVE opisane niejednoznacznie a boję się podpiąć zasilanie na opak bo spalę lustro - może pomożesz - wystarczy zdjęcie samej wtyczki - tak aby buło widać jak te 3 przewody włażą....
[ Dodano: Sob Kwi 28, 2007 3:20 pm ]
Lusterko pasuje nak ulał - zasilanie podciągnąłem z konsoli tam gdzie jest radio i jest GIT
Tak temat już zakończony - rozkład pinów wziąłem z RAVA - problem miałem ze znalezieniem 1 pina tak aby potem znaleźć punk odniesienia do pozostałych pinów we wtyczce lusterka - poradzięłm sobie z tym w ten sposób że omomierzem sprawdziłem które piny to masa (drugim punktem masowym była obudowa czujnika światła którą troche widać od strony tylnej lusterka) A majac masę to już reszta poszła bez problemu.
Plus wziołem z zasilania radia, mase z lampek pod sufitem a plus od wstecznych lamp tak jak w RAVE z łacznika 286 (jest on pod kierownica z lewej strony autka (taki szary))
Nie udało się - odpuściłem temat - ten sensor wymaga przyklejenia do szyby takiej przeźroczystej płytki - ja jej nie miałem więc nawet się nie wysilałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum