Po pierwsze czemu sie wqr? Bo fajni ludzie z fajnymi samochodami kupili fajne felgi? No co Ty... Tak pięknie to nie będzie zapewne... Oni też nie są głupi... Albo inaczej, mają dobre serca, nie pozwolą byś się wqr.
Niby mają dzwonić, ale mail potwierdzajacy zamówienie nie przyszedł jeszcze... No ale pobawić się można...
jandy [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 20:15
Jak jest taka OKAZJA to może wszyscy sobie zamówimy.
A w razie czego to pozew zbiorowy zrobimy...
W zamyśle miało być pewnie 5 różnych rozmiarów felg, jak w innych modelach. Niestety coś się popsuło i można kupić tylko 14", do tego w baaaardzo okazyjnej cenie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Próbowałem dodać sobie te felgi do koszyka i dokonać dla zabawy zamówienia, ale dzieją się jakieś cuda. Dodaję 4 felgi a w koszyku są 4 ale w cenie jednej. Ostyateczna kwota wychodzi 0, więc zamówienie nie może zostać zrealizowane bo minimalna kwota zamówienia to 50zł.
Zamówiłem i zamówienie przyjęte... Wartość 57zł + koszty przesyłki... ciekawe co z tego wyjdzie... Próbowałem się dodzwonić do nich i potwierdzić... ale wszystkie telefony odpowiadają "Przepraszamy, ale nie ma takiego numeru"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum