ostatnio sie zaczalem zastanawiac nad zyciem mojego akumulatora... moj R ma 11 latek a pod maska stoi firmowy akumulator roVera sie tak zastanawiam ile jeszcze moze on pociagnac... co powiecie na ten temat?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 09:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ostatnio sie zaczalem zastanawiac nad zyciem mojego akumulatora... moj R ma 11 latek a pod maska stoi firmowy akumulator roVera sie tak zastanawiam ile jeszcze moze on pociagnac... co powiecie na ten temat?
jak ten akumulator ma 11 lat i chodzi to pelen respekt poniewaz z regulu akumulatory wytrzymuja ok 3-4 lat
Jak się dba, to się ma. Mój wujek miał onegdaj pf126p i oryginalny akumulator przez 13 lat. Nie trzymał już oczywiście fabrycznej pojemności, ale wciąż miał wystarczającą do codziennej eksploatacji. Wujek tylko co pół roku rozładowywał go 40-watową żarówką a następnie ładował małym prądem.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
ja jestem wlascicielem mojego R od 4 lat i akumulatora nie zmienialem i chodzi perfect... ciekawi mnie tez czy to mozliwe zeby byl orginalny od nowosci czy kos zmienial na inny tez orginalny...(twierdze ze jest orginalny bo jes oklejony firmowymi naklejkami i nie widac zeby byl oszukany )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum