Wysłany: Pią Maj 04, 2007 22:25 [R400] Jakiś kabel pod kokpitem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam serdecznie.
Kilka dni temu nabyłem Roverka 400 z silnikiem 1,6 z 98r, i jak na tą chwilę nurtuje mnie następująca rzecz: pod kierownicą od spodu jest dojście do bezpieczników, a tam jest też jakiś taki długi kabel zakończony jakąś dziwną wtyczką. Kabel ma tak na oko z 40 cm. Czy ktoś może wie do czego on służy? Kabel nie wygląda na jakąś samoróbkę, tylko na oryginalny. Ale do czego on służy, bo wszystko w samochodzie działa....
Proszę o pomoc w tej sprawie.
Dziękuję i pozdrawiam MarTnes
piter34: poczytaj zasady kącika i zmień tytuł wątku na prawidłowy!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 25, 2010 22:21, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 04, 2007 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Izolacja jest czarna, ale reszta się zgadza. Czyli jest to złącze diagnostyczne, a ja myślałem że powinno być gniazdko a nie wtyczka na kablu...
Dzięki
różnie to jest w różnych samochodach. W Roverkach akurat sa wtyczki z długawymi kabelkami. Swoja drogą wygodniejsze rozwiązanie niż gdyby gniazdo było zamontowane na stałe w tym miejscu, z ktorego wychodzi ten kabel
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum