Wysłany: Sro Maj 09, 2007 08:06 [R25 ITD]Pare pytan
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam!! Jestem swiezym posiadaczem Roverka 25 itd. Sciagnalem go z Holandii i mam pare pytan:
1 Mam maly wyciek oleju do wspomagania kierownicy i nie3 moge go namierzyc moze ktos mial tez cos takiego??
2 Czy moge dolozyc do niego klime? Czy ktos wie jaka cena i gdzie??
3 Kontrolka rezerwy czy po wlozeniu bezpiecznika i przekaznika zadziala??
Pozdrawiam:))
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 07, 2010 12:29, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 08:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 10:50
CZe. Co do pierwszego pytania to nie pomogę natomiast jeśli chodzi o klime to rozmawiałem niedawno z kolesiem który się tym zajmuje i odradzał mi zakładanie klimy. Powiedział, że nigdy nie będzie działała jak fabryczna, radził sprzedać i kupić autko z oryginalną a jeśli już bym chciał założyć to koszty takiej w miarę pożądnej to ok. 5 tyś zł.Powodzonka nara
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum