Wysłany: Pon Maj 14, 2007 23:16 Hej,hej
Witam wszystkich maniaków roverowych .Mam na imie Stacho i mieszkam sobie wraz z żoną i dziećmi w pewnej wiosce koło Oświęcimia.
Niestety,nie jestem jeszcze dosiadaczem roverka,ale to,mam nadzieję, już wkrótce się zmieni.
Muszę przyznać,że jeszcze miesiąc temu nie wiedziałem,że TE samochody tak mnie zaintrygują.Nie będę zbyt oryginalny,jeśli powiem,że po prostu zobaczyłem i ....zakochałem się......Miałem już w życiu parę aut(mam do tej pory starą wysłużoną Fiestę ),ale odkąd przejechałem się R - nie chcę innego auta(oczywiście Fiesta zostaje-dla żony:) ).
Od tamtej pory poszukuję jakiejś ładnej 45-ki,mam już pewną na oku,ale trzeba ją pojechać obejrzeć.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 23:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No, witamy serdecznie, widać Oświęcim i okolice rosną w siłę . Życzę szybkiego i satysfakcjonującego zakupu, mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się na jakimś spocie. W lipcu szykuje się fajna impreza w Zatorze, mam nadzieję, że dołączysz do nas w swojej wymarzonej 45-ce
Witam wszystkich maniaków roverowych .Mam na imie Stacho i mieszkam sobie wraz z żoną i dziećmi w pewnej wiosce koło Oświęcimia.
Niestety,nie jestem jeszcze dosiadaczem roverka,ale to,mam nadzieję, już wkrótce się zmieni.
Muszę przyznać,że jeszcze miesiąc temu nie wiedziałem,że TE samochody tak mnie zaintrygują.Nie będę zbyt oryginalny,jeśli powiem,że po prostu zobaczyłem i ....zakochałem się......Miałem już w życiu parę aut(mam do tej pory starą wysłużoną Fiestę ),ale odkąd przejechałem się R - nie chcę innego auta(oczywiście Fiesta zostaje-dla żony:) ).
Od tamtej pory poszukuję jakiejś ładnej 45-ki,mam już pewną na oku,ale trzeba ją pojechać obejrzeć.
No kur.... de to nam sie tu ekipa zaczyna powiekszac, a ja o tym nic nie wiem
Witam jak najbardziej mam nadzieje ze poznamy sie na najblizszym zlocie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum