Wysłany: Sob Maj 19, 2007 09:32 [R 214 ] przegub bez ABS, gdzie kupic dzisiaj :)
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam, sprawa nie cierpiaca zwłoki.Potrzebny mi jest przegub na dzisiaj poniewaz samochod jest bardzo potrzebny a zamawiajac przez internet to bede mial towar wtorek/środa.Model samochodu jak w temacie.Aha szukam sklepów w województwie śląskim lub od osób prywatnych.pozdrawiam i prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 13:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 09:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
uu pewnie nie zalatwisz od reki, tego typu czesci sa sciagane raczej na zamowienie
chyba ze gdzies w pobliskim miescie maja w sieci intercars, lub fota , albo www.tomateam.pl
juz 17 godzina wiec moja odp. jest troche nie w czasie
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Wysłany: Nie Maj 20, 2007 18:37
Paul napisał/a:
Pewnie sam zauważyłeś, ale jak nie to mówię - Na zdjęciu jest przegub BEZ ABS
Zdjęcie jest poglądowe , mogę polecić tego sprzedającego, bo sam kupowałem od niego przegub, tylko że do 416 Si i też z ABS-em(na aukcji też był to zdjęcie), towar nowy i najważniejsze szybka przesyłka. Sprzedający mieszka w Jaworze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum