Wysłany: Wto Maj 22, 2007 18:02 [R75] Zmieniarka CD
Witam
W moim roverze posiadam radioodtwarzacz kasetowy, a chciałbym zamontować sobie zmieniarkę cd, prosze powiedzieć czy zmieniarka musi być jakas konkretna pod "rovera"
czy może być to dowolnej firmy.
Sprawa druga, jak sprawdzić jakiej firmy sprzęt audio posiadam, bo z tego co wiem to były montowane philipsy i harman kardon.
Sprzęt w moim aucie nie brzmi najlepiej, myśle że brakuje mu wzmacniacza
Moze jakiś zaproponujecie.
z góry dzięki za odpowiedż
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Cze 12, 2011 22:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 18:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Konkretnie to były instalowane zmieniarki Alpina np. XQE 100430 jest to 1 z czterech modeli instalowany w R75.Wyjscie w radiu jest na prostokatną wtyczke.Model radia mozna okreslic na podstawie instrukcji samochodowej.
Sam poszukuje zmieniarki do R75 i nie jest to takie łatwe oczywiscie poza allegro.Samo znalezienie schematu podłaczenia graniczy z cudem.
na początku też tak myślałem ale okazuje się, że jednak nic z tego nie wyjdzie. wyczytałem gdzieś na formu.mg-rover.org że ktoś kupił zmieniarkę philipsa rc026 i nie działała.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 157 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 07:36
W takim wypadku jaki konkretny model trzeba kupić by działał? powyżej jest odsyłacz do jakiejś strony ale jest to po angielsku( jestem w Polsce) i uważam, że ta strona jest po to by bardzo prosto pomagać a nie kierować po całym internetowym szlaku.
Czyli moje Pytanie co konkretnie miłbym kupić by działało?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum