Wysłany: Sob Cze 02, 2007 20:07 [R200] zawieszenie ???
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
witam, dzis wpadlem w poślizg na zakręcie i uderzyłem w krawężnik lewym przednim kołem.Felga troche się wygięła.teraz troszke ściąga na lewą stronę. Wiecie co może być tego przyczyną? Jakie są ewentualne, przybliżone koszty naprawy. Dodam jeszcze że kierownica nie bije, nic się nie trzęsie, tylko delikatnie ściąga na lewą stronę... Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 14:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 20:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No jakbym masz odpowiedz w swoim poscie. Przygrzmociles w kraweznik, skrzywiles felge i sciaga
Pojedz na diagnostyke zawieszenia, czy nie skrzywiles czegos oprocz felgi, niech Ci wyprostuja ta felge i juz.
a powiedzcie mi, czy po wymianie koła na zapas z innym bieżnikiem (bardzo dobrym - używanym pierwszy raz) może siągać? Dodam że opona na tej wykrzywionej feldze jest troszke łysa...
a powiedzcie mi, czy po wymianie koła na zapas z innym bieżnikiem (bardzo dobrym - używanym pierwszy raz) może siągać? Dodam że opona na tej wykrzywionej feldze jest troszke łysa...
To raczej nie jest powód ściągania. Stawiam na pokrzywienie czegoś. Tutaj koledzy rzeczowo opowiedzieli co moze byc powodem tego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum