Wysłany: Pią Cze 08, 2007 10:23 problem z odpaleniem po raz kolejny
Witam! Mam problem z odpaleniem samochodu. Cos jakby rozrusznik bo po przekreceniu kluczyka nic sie nie dzieje, po próbie odpalenia go przez kable nic. Pomóżcie prosze.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 08, 2007 10:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
postukaj młotkiem w rozrusznik, jak pomoże to szczotki się zawiesiły (często się to zdarza) i co jakiś czas moze się powtarzać jak nie pomoze to posprawdzaj napięcia na stykach elektromagnesu, on też może być padnięty.
Wyskrobałem artykuł w tym temacie, ale zaginął gdzieś w przepastnych czeuściach internetu
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Dzięki bardzo za pomoc, ale okazało się że to był po prostu bezpiecznik od zarządzania silnikiem 40A. Po półtorej godziny jeżdżenia po sklepach problem sie roziązal. Jeszcze raz dzięki bardzo za info.
Dostałeś ostrzeżenie za ignorowanie zasad kącika oraz ignorowanie upomnień moderatora
Ostatnio zmieniony przez piter34 Pon Cze 11, 2007 10:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum