Wysłany: Czw Maj 17, 2007 08:06 Mocowanie galki zmiany biegow - R600 a R200
Mam pytanie, zauwazylem ze w wersji silverstone R200 jest identyczna galka jak w R600 silverstone. Sam chce zalozyc inna skorzana galke do swojego roverka z firmy ktora robi na zamowienia - maja mocowania do R100,R200,R400 ale nie R600 i dlatego chcialbym wiedziec skoro galka z silverstona tu i tu jest taka sama, czy jest takie same mocowanie w tych dwoch modelach? chodzi mi o gwint, glebokosc, oraz mocowania galki do mieszka zeby nie opadal prosze o pomoc... mile widziana dokumentacja fotograficzna
_________________ "Tylko auta z duszą..."
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 08:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzieki piter34, a propos wlasnie przyszla do mnie galeczka do domu... niestety teraz nie jestem w stanie jej wymienic ale jak wroce zabiore sie do pracy... i wymienie oryginalna skorzana galke ktorra srednio mi lezy ... jak bede na jakims spocie to oddam ja za przyslowiowe 3 gr, jakby ktos chcial z kolegow w koncu pasuje do wiekszosci Roverkow i jest skorzana a ponizej pare fotyk nowego nabytku
a co to za firma ? ... czy mógłbyś jakieś namiary na nich podać ? ... czy napis w środku może być dowolny ? ... i tak niedyskretnie jakie koszty takiej gałki ?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
a co to za firma ? ... czy mógłbyś jakieś namiary na nich podać ? ... czy napis w środku może być dowolny ? ... i tak niedyskretnie jakie koszty takiej gałki ?
wiece takze masz na www.galki.pl, musze przyznac ze kontakt bardzo szybki i fachowy, rozmawialem z gosciem na gg, podalem ze sa takie same mocowania jak do rovera 200, podajesz mu jaki chcesz rozklad biegow, jaka grafike(moze byc wymyslona przez Ciebie ) oraz kolor podswietlenia... koszt galki to 95 zl z przesylka jesli chodzi o wplatee na konto, zrobienie galki to do 4 dni roboczych, po wlacie na konto kasy, na 3 dzien mialem ja w domu;] jest bardzo dobrze wykonana, solidna i juz nie moge sie doczekac montazu
P.S. ja zrobilem tak ze kupilem galke na zwyklej aukcji i po prostu podalem pozniej(po wczesniejszym umowieniu) do jakiego auta chce, oraz parametry
nie ma sprawy wlasnie o grafice rovera nie pomyslalem... ale ta tez wyglada super
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 19:51
pawciu87 napisał/a:
oddam ja za przyslowiowe 3 gr
za skórzaną ?
Baaardzo chętnie - kierownicę zmieniłem - a na gałkę czatowałem na allegro, z tym, że fabryczna mi leży i nie chcę innego modelu.
A jak nie da rady się zobaczyć na spocie to wyślesz
za skórzaną ?
Baaardzo chętnie - kierownicę zmieniłem - a na gałkę czatowałem na allegro, z tym, że fabryczna mi leży i nie chcę innego modelu.
A jak nie da rady się zobaczyć na spocie to wyślesz
kurcze jak pisalem nie ma mnie teraz w domu... a rodzinka raczej tego nie wysle, ale jesli chcesz to galeczka juz jest Twoja, tylko musisz troche poczekac, co do stanu, jest skorzana, stan idealny, oczywiscie jak pisalem dla roverkoviczow za free co Ty na to?
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 09:06
pawciu87 napisał/a:
jesli chcesz to galeczka juz jest Twoja
Jasne, że chcę
Masz u mnie 6-pak - musisz tylko określić markę
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 21:37
Ja ostatnio też namiętnie szukałem nowej gały gdyż oryginalna czarna (choć wygodna) niezbyt moim zdaniem pasuje do tak nobliwego autka
Szukałem skóry a najlepiej drewno/skóra, tą którą kupił pawciu87 też oglądałem ale znalazłem swój ideał:
http://www.allegro.pl/ite..._skorzana_.html
fotki dodatkowe poniżej. Pisałem już maila do sprzedawcy, ma logo Rovera
Trochę kosztowna ale widać, że nie byle co, boska gałka
Widzę, że też gość robi grafiki. Pewnie ze zrobieniem loga Rovera nie byłoby problemu I bursztynowe podświetlenie miodzio
Też bym sobie chetnie założył taką podświetlaną z logo Rovera.
Może gdyby uzbieralo się więcej chętnych to daloby się zlożyć zamowienie hurtowe i może uzyskać jakąś zniżke. Co o tym sądzicie ?
A nikt nie napisze czy mu sie podoba moja gałeczka drewno+skóra.Zdjęcia zamieszczone wyżej.A co do tych podświetlanych z logiem Rovera to gusta są różne, moim skromnym zdaniem do eleganckiego i luksusowego wnętrza ROVERA nie pasuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum