Typ: v6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: wszystkie
Witam wszystkich,
Poszukuje dobrego monatazysty instalacji gazowych w okolicy Krakowa. Słyszalem duzo dobrego o Prinsie (w Holandi Rover montuje wlasnie Prinsa do MG i Roverow 75) i o Landirenzo. Ostatnio coraz czesciej gazownicy proponuja STAG 300 z Valtecami. Jeżeli ktos ma doswiadczenie z jakims dobrym zakladem montujacym instalki to uprzejmie prosze o info.
Pozdrawiam
Peter
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 10:17, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 10:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 12:37
Dzieki za info.
Rozmawialem z kolesiem i polecal mi LandiRenzo oraz Prinsa (odpowiednio 4800 i 5400). Odradzal STAGa. Powiedzial ze do 4 sylindrow jeszcze moznaby sie pokusic ale do V6 2.5 to nie bardzo. Jednym z elemntow jakie uwazal za kiepskie w STAGu to wtryskiwacze - tak naprawde to nie sa wtryskiwacze ale elektrozawory - kiepska dokladnosc. Oczywiscie pewnie to jest subiektywna ocena tego faceta - sam slyszalem wiele dobrego od uzytkownikow STAGa. W kazdym badz razie ten facet byl na nie.
Rozmawialem z kolesiem i polecal mi LandiRenzo oraz Prinsa (odpowiednio 4800 i 5400).
No pięknie...
A może BRC Sequent56?
Co do wtrysków to tak, są to elektrozawory. Nie wiem jakie są w Prinsie lub Omegasie.
Stag 300 z V6 radzi sobie bardzo dobrze, a wtryski do Staga można też rózne zakładać (np. te od BRC).
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum