Wysłany: Czw Cze 21, 2007 20:44 [R400. 2.0TDI97] Problem z kontrąlką od poduszki SRS
Mam takowy problem, kontrola do srs-u mygala mie z rok czasu. Któregos dnia stał samochód w te upały na słońcu i zrobilo sie tak ze przestała mygac, po przekreceniu kluczyka zpalała sie na 3 sek i gasla. A dzis od nowa zaczela mygac co może byc nie tak na stykach gdzieś nie łączy czy coś ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 20:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Czw Cze 21, 2007 20:50
danielp napisał/a:
Mam takowy problem, kontrola do srs-u mygala mie z rok czasu. Któregos dnia stał samochód w te upały na słońcu i zrobilo sie tak ze przestała mygac, po przekreceniu kluczyka zpalała sie na 3 sek i gasla. A dzis od nowa zaczela mygac co może byc nie tak na stykach gdzieś nie łączy czy coś ?
Poruszaj wiązkami elektrycznymi które znajdują sie pod przednimi siedzeniami, przeważnie pomaga
U mnie tydzien temu zapalila sie kontrolka od SRS (też był upał) ale po przejechaniu 5km i ponownym odpaleniu zgasła. Czyli na razie się nie przejmuję.
A jak kontrolka świeci to jaśki są wyłączone czy w stanie - zaraz wybuchnę? Bo nie wiem czy się przejmować tym. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum