Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
witam wszystkich
jestem szcześliwym posiadaczem roverka. Niestety jak jeżdże z włączona klima czasami przy dojeździe do świateł kiedy daje na luz autko mi gaśnie. Obroty spadają poniżej 850 i nie zdążaja sie podnieść na stały poziom. Czy takie spadki przy obciążeniu nie powinny być odczuwalne? troche mnie ten stan rzeczy martwi. Pomożcie co mam zrobić. Zasnacze ze jestem ponoć po czyszczeniu przepustnicy i silnika krokowego...mówie ponoć bo mechanikom na rece nie patrzyłem. Dziekuje z góry za pomoc
I jeszcze jedno, znacie gdzieś w okolicy gliwic mechanika z komputerkiem bo nigdzie nie moge znaleść żeby chcieli podpiąć moje autko. dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 19:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 22, 2007 09:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
moim zdaniem to ewidentnie coś z krokowcem, może jest brudny, a może spsiuty, a może nie działa sterowanie trudno powiedzieć tak na odleglość,
Próbowałeś wyzerować nastawy?? (kluczyk w pozycji zapłon i gaz ileśtam (chyba 5) razy w podłogę, nie pamiętam dokładnie )
Szukajcie a się nachodzicie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum